Carregant web FCAC

L’Avellanera actualitza la seva pàgina web i el seu servei de venda on-line

Amb el nou portal web l’empresa facilita la venda dels seus productes naturals i elaborats, de la més alta qualitat i presents al Canal Horeca, a nivell nacional

14/01/2021

La cooperativa L’Avellanera ha actualitzat la seva pàgina web amb un renovat disseny i una fàcil navegabilitat.

Amb aquest canvi l’empresa aconsegueix fer arribar a tots els seus clients les novetats més recents de tots els productes distribuïts per la marca: fruits secs i altres productes elaborats sota la marca Infrusec i l’oli d’oliva verge extra Silvaurum amb DOP Siurana.

En el nou portal web bilingüe de L’Avellanera, disponible en català i castellà, els usuaris poden trobar apartats interessants com la història de la cooperativa, el detall de totes les seves línies de producte i una pestanya privada per a socis.

Amb la nova web L’Avellanera també actualitza el seu servei de venda on-line per consolidar la seva presència virtual i per facilitar l’adquisició dels seus productes a nivell nacional.

La cooperativa L’Avellanera abasteix el mercat amb productes naturals i elaborats de la més alta qualitat amb presència al Canal Horeca. En l’actualitat compta amb més de 300 socis que cultiven 1.000 hectàrees d’avellanes i 400 hectàrees d’olivera, amb una producció superior a les 1.000 tones d’avellana i 800 tones d’oliva a l’any.

 

Font: L'Avellanera

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya