Carregant web FCAC

Tornen les “experiències” a Empordàlia

El celler Empordàlia recupera les seves activitats d'enoturisme amb les quals gaudir de les visites al celler, d'esmorzars, de rutes en bicicleta pels aiguamolls, tallers, maridatges, tasts d'oli i vins...

21/07/2021
Maridatge de vins i formatges
Maridatge de vins i formatges © Empordàlia

Tot i amb el fantasma de la covid-19 encara marcant el nostre dia a dia, el celler cooperatiu Empordàlia ha reobert aquest juliol l’hostaleria a la seva agrobotiga de Vilajuïga, que durant tot el darrer any havia estat tancada a causa de la pandèmia. La gent pot tornar a gaudir d’un esmorzar de pagès, de forquilla o un aperitiu a les instal·lacions de l’agrobotiga, que compta amb una terrassa exterior. Tot el que serveixen està fet amb productes de l’Empordà, que també es poden trobar a les seves agrobotigues, i ho mariden amb els seus vins i olis.

El celler Empordàlia ha recuperat també la seva oferta d’activitats d’enoturisme, que permeten visitar el celler, fer visita i una ruta en bicicleta pels aiguamolls, fer visita i esmorzar a la seva agrobotiga, o d’altres experiències com tallers i maridatges: maridatges de vi amb xocolata, maridatge de vi amb formatge, curs de tast d’oli d’oliva extra verge, curs d’iniciació al tast de vi...

Els maridatges amb vi i formatges, o amb vi i xocolata són les propostes estrella que ofereix el celler cada dissabte a la tarda

Les activitats estrella són els maridatges de vi amb formatge o de vi amb xocolata que tenen lloc cada dissabte a la tarda, i que també es poden gaudir de manera personalitzada per a grups, prèvia reserva al mail comunicacio@empordalia.com.

Les agrobotigues d’Empordàlia estan acreditades amb el distintiu de venda de proximitat. La venda de proximitat és la venda de productes agroalimentaris, procedents de la terra o de la ramaderia o bé com a resultat d’un procés d’elaboració o de transformació que els productors o les agrupacions de productors agraris fan en favor del consumidor o consumidora final, directament o mitjançant la intervenció d’una persona intermediària.

Empordàlia està adherida al programa i compta amb el segell. Tots els productes que es venen a les agrobotigues són elaborats per petits productors i de proximitat.

El celler Empordàlia

Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen  el caràcter de l’Empordà. 

El celler disposa de dues agrobotigues, una a Pau (Ctra. de Roses s/n - 17494 Pau) i una altra a Vilajuïga (Ctra. de Roses, 3 - 17493 Vilajuïga), on es poden trobar els seus vins i l’Oli de Pau, a més d’una selecció de productes gastronòmics de proximitat amb segell empordanès. L’horari d’estiu, de l’1 d’abril al 30 de setembre, és, de dilluns a dissabtes, de 9h a 13h i de 15h a 20h a Pau, i de 9.30h a 20h a Vilajuïga, i diumenges i festius de 10h a 14h a totes dues botigues.

Font: Empordàlia
Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya