Carregant web FCAC

Tornen les “experiències” a Empordàlia

El celler Empordàlia recupera les seves activitats d'enoturisme amb les quals gaudir de les visites al celler, d'esmorzars, de rutes en bicicleta pels aiguamolls, tallers, maridatges, tasts d'oli i vins...

21/07/2021
Maridatge de vins i formatges
Maridatge de vins i formatges © Empordàlia

Tot i amb el fantasma de la covid-19 encara marcant el nostre dia a dia, el celler cooperatiu Empordàlia ha reobert aquest juliol l’hostaleria a la seva agrobotiga de Vilajuïga, que durant tot el darrer any havia estat tancada a causa de la pandèmia. La gent pot tornar a gaudir d’un esmorzar de pagès, de forquilla o un aperitiu a les instal·lacions de l’agrobotiga, que compta amb una terrassa exterior. Tot el que serveixen està fet amb productes de l’Empordà, que també es poden trobar a les seves agrobotigues, i ho mariden amb els seus vins i olis.

El celler Empordàlia ha recuperat també la seva oferta d’activitats d’enoturisme, que permeten visitar el celler, fer visita i una ruta en bicicleta pels aiguamolls, fer visita i esmorzar a la seva agrobotiga, o d’altres experiències com tallers i maridatges: maridatges de vi amb xocolata, maridatge de vi amb formatge, curs de tast d’oli d’oliva extra verge, curs d’iniciació al tast de vi...

Els maridatges amb vi i formatges, o amb vi i xocolata són les propostes estrella que ofereix el celler cada dissabte a la tarda

Les activitats estrella són els maridatges de vi amb formatge o de vi amb xocolata que tenen lloc cada dissabte a la tarda, i que també es poden gaudir de manera personalitzada per a grups, prèvia reserva al mail comunicacio@empordalia.com.

Les agrobotigues d’Empordàlia estan acreditades amb el distintiu de venda de proximitat. La venda de proximitat és la venda de productes agroalimentaris, procedents de la terra o de la ramaderia o bé com a resultat d’un procés d’elaboració o de transformació que els productors o les agrupacions de productors agraris fan en favor del consumidor o consumidora final, directament o mitjançant la intervenció d’una persona intermediària.

Empordàlia està adherida al programa i compta amb el segell. Tots els productes que es venen a les agrobotigues són elaborats per petits productors i de proximitat.

El celler Empordàlia

Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen  el caràcter de l’Empordà. 

El celler disposa de dues agrobotigues, una a Pau (Ctra. de Roses s/n - 17494 Pau) i una altra a Vilajuïga (Ctra. de Roses, 3 - 17493 Vilajuïga), on es poden trobar els seus vins i l’Oli de Pau, a més d’una selecció de productes gastronòmics de proximitat amb segell empordanès. L’horari d’estiu, de l’1 d’abril al 30 de setembre, és, de dilluns a dissabtes, de 9h a 13h i de 15h a 20h a Pau, i de 9.30h a 20h a Vilajuïga, i diumenges i festius de 10h a 14h a totes dues botigues.

Font: Empordàlia
Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya