Carregant web FCAC

Domenio Wines porta les seves referències de vins i caves al Festival de música Jordi Savall "Per la Pau"

30/06/2022

Domenio Wines s’envolta de música aquest estiu. La marca identificadora de les referències de vins i caves de Cellers Domenys estarà present al prestigiós festival dirigit pel mestre de la música antiga, intèrpret i director, Jordi Savall. L’entitat ha tancat un acord de patrocini amb la Fundació Centre Internacional de Música Antiga, organitzadora del cicle de concerts.

D’aquesta manera, Cellers Domenys busca apropar i projectar els vins i caves i aprofita per fer-ho a través d’un dels esdeveniments més importants de Catalunya que combina música, cultura i història. Així, durant juliol i agost, Domenio Wines acompanyarà el festival Jordi Savall “Per la Pau” per les localitats de Montblanc, Poblet i Santes Creus, enclavaments amb una gran riquesa patrimonial.

Concretament, els escenaris que acolliran els concerts són l’església de Santa Maria La Major, l’església de Sant Miquel i el Convent de Sant Francesc de Montblanc; el Reial Monestir de Santa Maria de Poblet i el Reial Monestir de Santes Creus.

En total, el festival compta amb un cicle de 14 concerts de diferents conjunts musicals sota la direcció de Jordi Savall. Aquests conjunts són Hespèrion XXI, La Capella Reial de Catalunya, Le Concert des Nations i Orpheus 21. També es duran a terme conferències i concerts de propostes emergents.

La primera edició del festival, realitzada tot just fa un any, va exhaurir totes les entrades amb 1.500 persones que es van donar cita al monestir de Santes Creus. Enguany, el programa s’estén al territori amb la incorporació de Montblanc i Poblet en una edició que vibrarà per la pau.

Per a l’equip de Cellers Domenys es tracta d’una cita molt especial. El celler col·labora històricament en la conservació del patrimoni al mateix temps que participa activament en propostes de valor que posicionin el territori, com és el cas del Festival Jordi Savall. En paraules del president de Cellers Domenys, Magí Baltà, “es tracta d’un esdeveniment d’alt nivell que treu a lluir la riquesa patrimonial, cultural i natural de l’entorn i la fa protagonista; una cita extraordinària que no ens volem perdre. Volem convidar els assistents a assaborir el moment amb vins i caves autòctons, fidels també a la història”.

Font: Cellers Domenys
Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya