La Cooperativa Agrícola del Prat de Llobregat presenta un nou producte, la crema de calçots, en el marc del Gastronòmic Fòrum Barcelona. La crema de calçots, de la mateixa manera que la de carxofes, s’elabora amb excedents de calçots de la darrera temporada, per la qual cosa contribueix a lluitar contra el malbaratament alimentari.
Per donar a conèixer el producte, durant la fira, el taller de cuina Gastroshows prepararà crema catalana de carxofes amb poma i arròs de carxofes amb bolets de temporada.
A més, els assistents al certamen que s’apropin a l’estand de la cooperativa (Recinte Montjuïc - Estand A161) podran tastar tant la crema de calçots com la crema de carxofes i els patés picant i normal d’elaboració pròpia.
El producte estrella de la Cooperativa Agrícola del Prat és la Carxofa Prat varietat blanca Tudela. Aquesta cooperativa, amb més de cent anys d'història, compta amb més de 20 socis actius que conreen unes 600 hectàrees a dins del Parc Agrari del Baix Llobregat. La comercialització dels productes es fa a Mercabarna.
D’altra banda, en el certamen també es presentarà el fulletó de Saó Prat, associació que acompanya infants, joves i famílies en risc d’exclusió. El fulletó està elaborat amb residus de kiwi i energia verda i és lliure de lleixius. A més, és cent per cent reciclable.
Caprabo i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) han dut a terme, avui, la Jornada Gastronòmica Caprabo de Productes de...
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
El Museu Vinseum ha estat l’escenari d’una jornada tècnica del sector vitivinícola. Organitzada per l’INCAVI, la trobada s’ha centrat en la...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
El nou president de la Junta Rectora del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) és Rafael Ramon Martorell, viticultor...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h