Com ja és habitual, amb l’arribada del Nadal, el celler Empordàlia selecciona un dels seus vins per convertir-lo en solidari. I aquestes festes, el vi solidari és l’'Antima', el vi emblema d’Empordàlia, resultat de la selecció del millor raïm de les seves vinyes més velles, fruit del treball de moltes generacions de viticultors arrelats a l’Empordà, una terra influenciada per la tramuntana que amanyaga els costers de llicorella.
I l’entitat escollida com a beneficiària de l’acció solidària d’enguany és Solidaritat Sant Joan de Déu, que treballa per atendre les necessitats socials i millorar la qualitat de vida de les persones més vulnerables.
Així, des del passat 15 de novembre i fins el 6 de gener per cada ampolla d’'Antima' venuda a les agrobotigues d’Empordàlia, el celler destinarà 2,30€ en benefici de l’Obra Social Sant Joan de Déu.
El punt final solidari el posen La Gastronòmica i Empordàlia amb "Vivivi: violí, violoncel i vi solidari", un espectacle de cordes i vins
Vivivi: violí, violoncel i vi solidari
Després de l’èxit aconseguit el passat Nadal amb el maridatge solidari de vins i formatges amb en Toni Gerez, que va ser guanyador dels Premis Vinari a la millor activitat solidària, enguany calia trobar una nova proposta impactant. I el Vivivi: violí, violoncel i vi solidari, sens dubte, ho és.
Es tracta d’un espectacle de cordes i vins. La sommelier Clara Antúnez embriagarà als assistents amb les històries que hi ha al darrera del vi amb ànima que tastaran, mentre el violí de Naeon Kim i el violoncel d’Edgar Casellas els fan viatjar per la història de la música. Una dansa de vins i sons que tocarà l’ànima. Genuí, vibrant, gustós!
Aquesta iniciativa, ideal pels amants del vi i de les causes solidàries, fusiona la riquesa del vi amb l’elegància de la música, oferint als participants una experiència multisensorial única.
L’activitat tindrà lloc el 27 de gener a les 17 h al Celler Empordàlia de Vilajuïga. El preu és de 50€ i el 100% dels beneficis generats per aquest esdeveniment es destinaran a Solidaritat Sant Joan de Déu. Les entrades es poden adquirir a la web d’Empordàlia.
La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...
Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...
A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...
Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...
“De petita, donava llet als vedells. Després, vaig anar aprenent a munyir i a preparar el menjar de les vaques... i ajudava a l’estiu”. Montse...
La Cooperativa Agrícola de Cabacés ha inaugurat les noves oficines, un projecte que representa un gran pas endavant per al sector i per al...
Sant Jaume dels Domenys ha acollit la tradicional Festa del Soci de Cellers Domenys, una jornada que ha reunit centenars de socis i sòcies en un...
Per segon any consecutiu, l’oli d’oliva verge extra ‘Terrall’, de la cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques, ha obtingut la medalla...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h