El Master of Wine i crític internacional de vi Tim Atkins ha estat present a la fira Barcelona Wine Week edició 2024 on ha presentat el seu informe sobre els vins Catalans 2024. En el pòdium ha destacat l’excel·lent puntuació del vi negre 'Cabrida' del Celler de Capçanes, amb 95 punts sobre 100 i que forma part de l’exclusiva i limitada llista de "millors vins negres de l’any" segons el crític.
L’equip de Tim Atkins va tastar un total de 1.046 vins. En l’informe surten referenciats 910 que són els vins que han obtingut 85 punts o més.
El Celler de Capçanes, un dels cellers més icònics de la DO Montsant, aconsegueix la 1a posició i es corona "Millor Celler Cooperatiu de l’any", notícies extraordinàries per al món del vi cooperatiu.
Un cop més, el Celler de Capçanes, amb l’enòloga Anna Rovira al capdavant, reitera l’aposta per la qualitat i l’excel·lència i el seu compromís amb la cura de les seves varietats autòctones, com la Carinyena o la Garnatxa, aquesta última considerada la seva varietat «reina». La filosofia del Celler de Capçanes segueix sent l’elaboració de vins fins, frescos, elegants, «sense estridències» que embelleixin i mostrin l’essència de cada varietat, tot això mantenint una particularment bona relació qualitat-preu.
Enhorabona un cop més al Celler de Capçanes, a l’Anna Rovira i a la bona feina i esforç de tot el seu equip per aquests resultats extraordinaris.
Pots aconseguir l’informe a https://timatkin.com/product/2024-catalunya-special-report/
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h