El Master of Wine i crític internacional de vi Tim Atkins ha estat present a la fira Barcelona Wine Week edició 2024 on ha presentat el seu informe sobre els vins Catalans 2024. En el pòdium ha destacat l’excel·lent puntuació del vi negre 'Cabrida' del Celler de Capçanes, amb 95 punts sobre 100 i que forma part de l’exclusiva i limitada llista de "millors vins negres de l’any" segons el crític.
L’equip de Tim Atkins va tastar un total de 1.046 vins. En l’informe surten referenciats 910 que són els vins que han obtingut 85 punts o més.
El Celler de Capçanes, un dels cellers més icònics de la DO Montsant, aconsegueix la 1a posició i es corona "Millor Celler Cooperatiu de l’any", notícies extraordinàries per al món del vi cooperatiu.
Un cop més, el Celler de Capçanes, amb l’enòloga Anna Rovira al capdavant, reitera l’aposta per la qualitat i l’excel·lència i el seu compromís amb la cura de les seves varietats autòctones, com la Carinyena o la Garnatxa, aquesta última considerada la seva varietat «reina». La filosofia del Celler de Capçanes segueix sent l’elaboració de vins fins, frescos, elegants, «sense estridències» que embelleixin i mostrin l’essència de cada varietat, tot això mantenint una particularment bona relació qualitat-preu.
Enhorabona un cop més al Celler de Capçanes, a l’Anna Rovira i a la bona feina i esforç de tot el seu equip per aquests resultats extraordinaris.
Pots aconseguir l’informe a https://timatkin.com/product/2024-catalunya-special-report/
La 12a edició dels Premis Vinari dels vins catalans ja té medaller per als vins joves. Un any més, trobem vins de cellers cooperatius a la llista...
Moltes persones pensen que el color del vi depèn de la varietat de raïm amb què s’elabora, però no és així. Si agafem raïms de diferents...
Aquest estiu tornen els “Tastos Pirates” que, des de l’estiu passat, el celler cooperatiu Empordàlia ofereix a alta mar. De juny a setembre...
Soc Olga Casanova Martínez, mestra i aficionada a la cuina. La Ribera d’Ebre és la comarca que em veu viure des de fa molts anys. Des de ben...
“Dona en un sector d’homes. Fa deu anys que m’hi dedico i, a la vinya, sóc feliç. Quan el meu pare es va plantejar deixar d’estar al...
La capital francesa va acollir la 12a edició del concurs Garnatxes del Món, dedicat a la varietat de raïm garnatxa. El jurat, format per un...
La Vinícola de Nulles continua impulsant la diversitat de l’oferta enoturística del celler amb activitats pensades per a tota mena de públic....
El celler Empordàlia ha renovat l’etiquetatge dels vins 'Sinols', els vins més importants del celler, amb l’objectiu i el desig de traslladar,...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h