La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s'uneix a “El Sentido de la Carne”, una iniciativa pionera de col·laboració de la cadena de valor del sector carni i la distribució per posar en valor i reivindicar el plaer de consumir carn i la idoneïtat d’integrar aquest aliment en el marc d'una dieta completa i equilibrada.
"El Sentido de la Carne" té com a objectiu principal transmetre que la carn i els productes carnis formin part de la nostra cultura gastronòmica i que, consumir-la segons les pautes recomanades, contribueix a una dieta variada i equilibrada en el marc d'una Dieta Mediterrània
A més, segons les dades d'AECOC Shopperview - el servei de coneixement i anàlisi dels canvis de comportament i l'evolució de les tendències de consum d'AECOC- i FECIC, el 45% dels consumidors de carn la inclou a la seva dieta pel plaer que proporciona el consum d'aquest aliment. Només l'aportació de proteïnes (51% de les mencions) supera com a motiu principal d'elecció el gaudir que aporta el consum de carn. Així mateix, el 34% dels consumidors al·lega que consumeix carn per poder seguir una dieta equilibrada i el 26% per raons de salut.
Al costat de la FCAC, gairebé un centenar d'empreses i organitzacions de tota la cadena de valor del sector carni i la distribució ja formen part de la iniciativa “El Sentido de la Carne”, la imatge i missatges de la qual podran veure's, a partir del proper mes de maig, als punts de venda de les principals cadenes, al packaging d'alguns productes, als fullets comercials, així com a les webs i xarxes socials de les empreses i organitzacions participants.
Amb l'objectiu de promoure entre els professionals del sector agrari el coneixement del funcionament del mercat del carboni, de les possibilitats...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha organitzat, a Juneda, la jornada tècnica "Com pot afectar el context climàtic a la...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha col·laborat, conjuntament amb el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) estima que la collita d’arròs se situaria en 133.080 tones, un 13,4% superior a la...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha participat en les jornades tècniques del sector de l’oli d’oliva, celebrades a...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya preveu que, aquesta campanya, es produiria una davallada del 50% en relació amb la producció...
El president de la Federeació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), Ramon Sarroca, i el secretari de la Cooperativa del Prat del...
Barcelona va acollir la V Cimera Mundial de les Regions sobre seguretat i sobirania alimentària "Fam Zero 2024", on van participar representants...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h