Carregant web FCAC

La FCAC s'adhereix a "El Sentido de la Carne", un projecte pioner de col·laboració per posar en valor el plaer de consumir carn

El sector carni i la distribució llancen aquesta iniciativa per reivindicar el consum d'aquest aliment en el marc d'una dieta completa i equilibrada

26/04/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s'uneix a El Sentido de la Carne, una iniciativa pionera de col·laboració de la cadena de valor del sector carni i la distribució per posar en valor i reivindicar el plaer de consumir carn i la idoneïtat d’integrar aquest aliment en el marc d'una dieta completa i equilibrada.

"El Sentido de la Carne" té com a objectiu principal transmetre que la carn i els productes carnis formin part de la nostra cultura gastronòmica i que, consumir-la segons les pautes recomanades, contribueix a una dieta variada i equilibrada en el marc d'una Dieta Mediterrània

A més, segons les dades d'AECOC Shopperview - el servei de coneixement i anàlisi dels canvis de comportament i l'evolució de les tendències de consum d'AECOC- i FECIC, el 45% dels consumidors de carn la inclou a la seva dieta pel plaer que proporciona el consum d'aquest aliment. Només l'aportació de proteïnes (51% de les mencions) supera com a motiu principal d'elecció el gaudir que aporta el consum de carn. Així mateix, el 34% dels consumidors al·lega que consumeix carn per poder seguir una dieta equilibrada i el 26% per raons de salut.

Al costat de la FCAC, gairebé un centenar d'empreses i organitzacions de tota la cadena de valor del sector carni i la distribució ja formen part de la iniciativa “El Sentido de la Carne”, la imatge i missatges de la qual podran veure's, a partir del proper mes de maig, als punts de venda de les principals cadenes, al packaging d'alguns productes, als fullets comercials, així com a les webs i xarxes socials de les empreses i organitzacions participants.

Font: El sentido de la carne
Altres notícies
18.12.2024

La FCAC alerta d’una campanya en què només s'arriba al 65% de la producció mitjana

18/12/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) valora la campanya apícola 2024 de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona com a...

16.12.2024

Posada en marxa del grup operatiu de poda mecanitzada en olivera

16/12/2024

Les cooperatives oleícoles, l'IRTA i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), han mantingut la primera reunió de treball que...

10.12.2024

Reunió de treball amb el director general d'Energia

10/12/2024

Durant la reunió de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) amb el nou director general d’Energia, Josep Maria Serena,...

09.12.2024

La FCAC reclama al Departament d'Agricultura la supressió del límit d'arnes d'abelles en espais naturals protegits

09/12/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha mantingut una reunió amb Rosa Altisent, directora general d’Agricultura i...

05.12.2024

La FCAC reclamarà la supressió del límit de 40 arnes d'abelles en espais naturals protegits

05/12/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), la Cooperativa Apícola Tarragonina i SAT LTDA Apícola El Perelló es reuniran el...

04.12.2024

Es confirmen pèrdues del 40% i incidència fins al 100% de la collita de clementines a Baix Ebre i Montsià a causa de la DANA

04/12/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) confirma que la DANA deixaria pèrdues del 40% a la collita de cítrics de les comarques...

26.11.2024

La FCAC alerta de la verema més curta dels últims 25 anys

26/11/2024

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) alerta que la verema actual serà recordada com la més curta del segle i es preveu que...

20.11.2024

La FCAC visita cooperatives làcties de Galícia

20/11/2024

Santiago de Compostel·la ha estat la seu de la jornada Descarbonització en el sector lacti en el marc del projecte Visionary de la qual la...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya