La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s'uneix a “El Sentido de la Carne”, una iniciativa pionera de col·laboració de la cadena de valor del sector carni i la distribució per posar en valor i reivindicar el plaer de consumir carn i la idoneïtat d’integrar aquest aliment en el marc d'una dieta completa i equilibrada.
"El Sentido de la Carne" té com a objectiu principal transmetre que la carn i els productes carnis formin part de la nostra cultura gastronòmica i que, consumir-la segons les pautes recomanades, contribueix a una dieta variada i equilibrada en el marc d'una Dieta Mediterrània
A més, segons les dades d'AECOC Shopperview - el servei de coneixement i anàlisi dels canvis de comportament i l'evolució de les tendències de consum d'AECOC- i FECIC, el 45% dels consumidors de carn la inclou a la seva dieta pel plaer que proporciona el consum d'aquest aliment. Només l'aportació de proteïnes (51% de les mencions) supera com a motiu principal d'elecció el gaudir que aporta el consum de carn. Així mateix, el 34% dels consumidors al·lega que consumeix carn per poder seguir una dieta equilibrada i el 26% per raons de salut.
Al costat de la FCAC, gairebé un centenar d'empreses i organitzacions de tota la cadena de valor del sector carni i la distribució ja formen part de la iniciativa “El Sentido de la Carne”, la imatge i missatges de la qual podran veure's, a partir del proper mes de maig, als punts de venda de les principals cadenes, al packaging d'alguns productes, als fullets comercials, així com a les webs i xarxes socials de les empreses i organitzacions participants.
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) valora la campanya apícola 2024 de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona com a...
Les cooperatives oleícoles, l'IRTA i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), han mantingut la primera reunió de treball que...
Durant la reunió de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) amb el nou director general d’Energia, Josep Maria Serena,...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha mantingut una reunió amb Rosa Altisent, directora general d’Agricultura i...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), la Cooperativa Apícola Tarragonina i SAT LTDA Apícola El Perelló es reuniran el...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) confirma que la DANA deixaria pèrdues del 40% a la collita de cítrics de les comarques...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) alerta que la verema actual serà recordada com la més curta del segle i es preveu que...
Santiago de Compostel·la ha estat la seu de la jornada Descarbonització en el sector lacti en el marc del projecte Visionary de la qual la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h