Carregant web FCAC

Pastís de nectarines

01/08/2024
Pastís de nectarina
Pastís de nectarina

Tens un dinar amb els amics o la família i no saps que portar? Et proposem aquest pastís de nectarina i segur que triomfaràs. T’animes?

Ingredients per a 6/8 persones

  • Pasta brisa
  • 4 nectarines
  • 180 g de pasta de dàtils
  • 1 cullerada petita de farina de blat de moro (maicena)
  • 1 cullerada de vainilla
  • 1 grapat de flocs de civada

Anem per feina!

  1. Preparem la massa i la deixem reposar a la nevera.
  2. Rentem i tallem les nectarines en làmines i les col·loquem en un bol.
  3. Afegim la pasta dels dàtils, la cullerada petita de maicena i la vainilla. Ho barregem amb les nectarines i ho deixem a la nevera perquè reposi dues hores.
  4. En el moment de preparar pastís, traiem la massa de la nevera, l’estirem bé i en reservem un tros per fer les tires que aniran a sobre del pastís.
  5. Col·loquem la base del pastís al motlle, cobrint també les parets. A la base posem els flocs de civada.
  6. Afegim el farcit fins dalt.
  7. Tallem a tires el tros de massa que hem reservat i les col·loquem entrellaçades.
  8. Pintem les tires amb ou batut per donar-li un toc més brillant.
  9. Posem al forn durant 20 minuts a 180º.

Bon profit i #TastaCoop!

Recepta de "Buenas hasta el hueso"

Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
Altres notícies
01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya