Carregant web FCAC

Pastís de nectarines

01/08/2024
Pastís de nectarina
Pastís de nectarina

Tens un dinar amb els amics o la família i no saps que portar? Et proposem aquest pastís de nectarina i segur que triomfaràs. T’animes?

Ingredients per a 6/8 persones

  • Pasta brisa
  • 4 nectarines
  • 180 g de pasta de dàtils
  • 1 cullerada petita de farina de blat de moro (maicena)
  • 1 cullerada de vainilla
  • 1 grapat de flocs de civada

Anem per feina!

  1. Preparem la massa i la deixem reposar a la nevera.
  2. Rentem i tallem les nectarines en làmines i les col·loquem en un bol.
  3. Afegim la pasta dels dàtils, la cullerada petita de maicena i la vainilla. Ho barregem amb les nectarines i ho deixem a la nevera perquè reposi dues hores.
  4. En el moment de preparar pastís, traiem la massa de la nevera, l’estirem bé i en reservem un tros per fer les tires que aniran a sobre del pastís.
  5. Col·loquem la base del pastís al motlle, cobrint també les parets. A la base posem els flocs de civada.
  6. Afegim el farcit fins dalt.
  7. Tallem a tires el tros de massa que hem reservat i les col·loquem entrellaçades.
  8. Pintem les tires amb ou batut per donar-li un toc més brillant.
  9. Posem al forn durant 20 minuts a 180º.

Bon profit i #TastaCoop!

Recepta de "Buenas hasta el hueso"

Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
Altres notícies
16.08.2024

Mousse de paraguaià

16/08/2024

Nova recepta fàcil i senzilla. Conquista el teu paladar i els teus convidats amb aquesta mousse de paraguaià. Comencem? Ingredients per a 4...

20.06.2024

Dos vins joves de cooperativa, Gran Or als Premis Vinari

20/06/2024

La 12a edició dels Premis Vinari dels vins catalans ja té medaller per als vins joves. Un any més, trobem vins de cellers cooperatius a la llista...

03.06.2024

Què és un vi blanc de negres?

03/06/2024

Moltes persones pensen que el color del vi depèn de la varietat de raïm amb què s’elabora, però no és així. Si agafem raïms de diferents...

03.06.2024

Tasta Empordàlia a alta mar

06/2024

Aquest estiu tornen els “Tastos Pirates” que, des de l’estiu passat, el celler cooperatiu Empordàlia ofereix a alta mar. De juny a setembre...

03.06.2024

Arròs amb fruits secs

06/2024

Soc Olga Casanova Martínez, mestra i aficionada a la cuina. La Ribera d’Ebre és la comarca que em veu viure des de fa molts anys. Des de ben...

03.06.2024

Alicia Figueras, informàtica i viticultora a l'explotació familiar

06/2024

“Dona en un sector d’homes. Fa deu anys que m’hi dedico i, a la vinya, sóc feliç. Quan el meu pare es va plantejar deixar d’estar al...

23.05.2024

Els cellers cooperatius guanyen 14 medalles al concurs internacional “Grenaches du Monde"

23/05/2024

La capital francesa va acollir la 12a edició del concurs Garnatxes del Món, dedicat a la varietat de raïm garnatxa. El jurat, format per un...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya