Sóc la Glòria Mohedano, ganxeta de naixement i des de fa uns anys compagino el Baix Camp amb la Cerdanya, tant a la vida com a la cuina. De...
Nova recepta fàcil i senzilla. Conquista el teu paladar i els teus convidats amb aquesta mousse de paraguaià. Comencem? Ingredients per a 4...
Tens un dinar amb els amics o la família i no saps que portar? Et proposem aquest pastís de nectarina i segur que triomfaràs....
Soc Olga Casanova Martínez, mestra i aficionada a la cuina. La Ribera d’Ebre és la comarca que em veu viure des de fa molts anys. Des de ben...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
Em dic Fina Comas, llicenciada en Dret per la UB. Sóc néta de pagesos i els pares em van transmetre el gust per la cuina i la gastronomia....
"Som l’Anna i el Jordi, aficionats a la cuina casolana elaborada amb producte de proximitat. Ens agrada voltar per descobrir els productes de la...
L’oli d’oliva verge extra té infinitat d’usos, tant dins com fora de la cuina. Entre ells l’elaboració de postres i gelats amb aquest...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h