Carregant web FCAC

Cuina

14.07.2022

Gaudeix de l'estiu amb un deliciós gelat casolà d'oli d'oliva

14/07/2022

L’oli d’oliva verge extra té infinitat d’usos, tant dins com fora de la cuina. Entre ells l’elaboració de postres i gelats amb aquest...

07.04.2022

L'Avellanera selecciona els seus millors productes per a la campanya de mones de Pasqua

07/04/2022

L’Avellanera, de la Selva Camp, inicia la seva campanya de Setmana Santa amb la comercialització d’exquisides mones de Pasqua. La...

24.08.2021

Orelletes

24/08/2021

Les orelletes són un dolç molt típic de Les Garrigues i d’altres zones de Catalunya. La seva elaboració és un acte més de la Festa Major...

29.07.2021

Pa amb oli, xocolata i sal

29/07/2021

Ingredients per 4 persones 250 g de nata 250 g de llet 100 g de sucre 100 g de rovells d'ou 225 g de sucre Sal maldon Oli...

26.05.2021

Dóna la benvinguda a l'estiu preparant un deliciós gelat casolà d'avellanes

26/05/2021

En l’actualitat tenim gelats durant tot l’any, però quan comença la calor donem inici a la temporada alta d'aquest aliment icònic, sense dubte...

15.11.2019

Sopa de mongetes del ganxet amb rossinyols i cansalada

11/2019

És temps de llegums i ha estat un plaer per a mi visitar una de les cooperatives catalanes on es comercialitza, entre molts d’altres productes, la...

06.08.2019

Pastís mousse de paraguaians

08/2019

Em fa molta il·lusió tornar a col·laborar amb la revista AGROactivitat de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i, arran d’això,...

27.05.2019

Galtes de porc Duroc amb pèsols del Maresme

05/2019

Una de les coses que més m'agrada de la cuina és treballar amb productes de proximitat i de temporada. La naturalesa és sàvia i ens ofereix la...

Som socis de
Amb el suport de