Carregant web FCAC

Mousse de paraguaià

16/08/2024

Nova recepta fàcil i senzilla. Conquista el teu paladar i els teus convidats amb aquesta mousse de paraguaià. Comencem?

Ingredients per a 4 persones

  • 300 g de paraguaià
  • 250 g de llet
  • 100 g de sucre de llustre
  • 8 g de gelatina
  • 8 rodanxes de paraguaià per a la decoració

Elaboració

  1. En un recipient amb aigua freda col·loquem les làmines de gelatina.
  2. Pelem i tallem els paraguaians, els batem bé i fiquem la crema resultant en un cassó.
  3. Afegim la llet i el sucre a la crema.
  4. Escalfem a foc mig i barregem bé.
  5. Un cop comenci a bullir, traiem tot l'excés d'aigua de les làmines de gelatina i les afegim al cassó. Barregem bé fins que quedi ben dissolt i integrat.
  6. Afegim la mousse als recipients i, una cop estigui temperat, col·loquem les rodanxes de paraguaià (si vols li pots afegir també un toc de canyella) i ho fiquem a la nevera.
  7. Després de 6 hores de refrigeració.... Només ens queda gaudir-lo!

Bon profit i #TastaCoop!

Recepta de "Buenas hasta el hueso"

Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
Altres notícies
01.08.2024

Pastís de nectarines

01/08/2024

Tens un dinar amb els amics o la família i no saps que portar? Et proposem aquest pastís de nectarina i segur que triomfaràs....

20.06.2024

Dos vins joves de cooperativa, Gran Or als Premis Vinari

20/06/2024

La 12a edició dels Premis Vinari dels vins catalans ja té medaller per als vins joves. Un any més, trobem vins de cellers cooperatius a la llista...

03.06.2024

Què és un vi blanc de negres?

03/06/2024

Moltes persones pensen que el color del vi depèn de la varietat de raïm amb què s’elabora, però no és així. Si agafem raïms de diferents...

03.06.2024

Tasta Empordàlia a alta mar

06/2024

Aquest estiu tornen els “Tastos Pirates” que, des de l’estiu passat, el celler cooperatiu Empordàlia ofereix a alta mar. De juny a setembre...

03.06.2024

Arròs amb fruits secs

06/2024

Soc Olga Casanova Martínez, mestra i aficionada a la cuina. La Ribera d’Ebre és la comarca que em veu viure des de fa molts anys. Des de ben...

03.06.2024

Alicia Figueras, informàtica i viticultora a l'explotació familiar

06/2024

“Dona en un sector d’homes. Fa deu anys que m’hi dedico i, a la vinya, sóc feliç. Quan el meu pare es va plantejar deixar d’estar al...

23.05.2024

Els cellers cooperatius guanyen 14 medalles al concurs internacional “Grenaches du Monde"

23/05/2024

La capital francesa va acollir la 12a edició del concurs Garnatxes del Món, dedicat a la varietat de raïm garnatxa. El jurat, format per un...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya