Carregant web FCAC

Mousse de paraguaià

16/08/2024

Nova recepta fàcil i senzilla. Conquista el teu paladar i els teus convidats amb aquesta mousse de paraguaià. Comencem?

Ingredients per a 4 persones

  • 300 g de paraguaià
  • 250 g de llet
  • 100 g de sucre de llustre
  • 8 g de gelatina
  • 8 rodanxes de paraguaià per a la decoració

Elaboració

  1. En un recipient amb aigua freda col·loquem les làmines de gelatina.
  2. Pelem i tallem els paraguaians, els batem bé i fiquem la crema resultant en un cassó.
  3. Afegim la llet i el sucre a la crema.
  4. Escalfem a foc mig i barregem bé.
  5. Un cop comenci a bullir, traiem tot l'excés d'aigua de les làmines de gelatina i les afegim al cassó. Barregem bé fins que quedi ben dissolt i integrat.
  6. Afegim la mousse als recipients i, una cop estigui temperat, col·loquem les rodanxes de paraguaià (si vols li pots afegir també un toc de canyella) i ho fiquem a la nevera.
  7. Després de 6 hores de refrigeració.... Només ens queda gaudir-lo!

Bon profit i #TastaCoop!

Recepta de "Buenas hasta el hueso"

Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
Altres notícies
01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya