Carregant web FCAC

Mousse de paraguaià

16/08/2024

Nova recepta fàcil i senzilla. Conquista el teu paladar i els teus convidats amb aquesta mousse de paraguaià. Comencem?

Ingredients per a 4 persones

  • 300 g de paraguaià
  • 250 g de llet
  • 100 g de sucre de llustre
  • 8 g de gelatina
  • 8 rodanxes de paraguaià per a la decoració

Elaboració

  1. En un recipient amb aigua freda col·loquem les làmines de gelatina.
  2. Pelem i tallem els paraguaians, els batem bé i fiquem la crema resultant en un cassó.
  3. Afegim la llet i el sucre a la crema.
  4. Escalfem a foc mig i barregem bé.
  5. Un cop comenci a bullir, traiem tot l'excés d'aigua de les làmines de gelatina i les afegim al cassó. Barregem bé fins que quedi ben dissolt i integrat.
  6. Afegim la mousse als recipients i, una cop estigui temperat, col·loquem les rodanxes de paraguaià (si vols li pots afegir també un toc de canyella) i ho fiquem a la nevera.
  7. Després de 6 hores de refrigeració.... Només ens queda gaudir-lo!

Bon profit i #TastaCoop!

Recepta de "Buenas hasta el hueso"

Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
Altres notícies
03.02.2025

La gamma de vins 'Castell d'Or' creix

03/02/2025

El celler Castell d’Or arriba a la Barcelona Wine Week amb propostes innovadores que reflecteixen la seva essència i valors. En aquesta...

31.01.2025

Els cellers cooperatius tornen a la Barcelona Wine Week

31/01/2025

El saló Barcelona Wine Week s’ha convertit en una cita ineludible per als cellers de tot l’Estat. Així ho demostren les dades d’enguany, que...

23.01.2025

Empordàlia, compromís amb el territori i la sostenibilitat

23/01/2025

El celler Empordàlia consolida la seva posició com a referent en la protecció i preservació del medi ambient; així com pel que fa al...

23.01.2025

El president Illa, fundador d'honor d'Amics Martinell a la primera Catedral del Vi

23/01/2025

El Celler Modernista de Rocafort de Queralt ha acollit aquest migdia la presentació d’Amics Martinell, la iniciativa de Fundació Domenys per...

16.01.2025

Agrícola Corbera d'Ebre presenta 'Nakens', el primer vi de baixa graduació no desalcoholitzat

16/01/2025

La cooperativa Agrícola Corbera d’Ebre presenta 'Nakens', el primer vi sec de 9% de l’estat espanyol que no ha passat per un procés de...

17.12.2024

‘Baronia de Cabacés’ entre els 10 millors olis d'oliva de Catalunya

17/12/2024

L’oli d’oliva ‘Baronia de Cabacés’, de la cooperativa Agrícola de Cabacés, ha estat escollit un dels 10 millors olis d’oliva de la...

03.12.2024

La Generalitat de Catalunya concedeix la Creu de Sant Jordi a La Fageda

03/12/2024

La Generalitat de Catalunya ha fet públic aquest migdia que La Fageda, sòcia de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, ha estat...

25.11.2024

La Festa del Vi Novell català torna a Barcelona

25/11/2024

Barcelona celebrarà un any més l’arribada del vi novell amb una festa el dissabte, 30 de novembre, als jardins del Palau Robert. Una oportunitat...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya