La Cooperativa Vinícola de Sarral organitza, el cap de setmana del 15 al 17 de novembre, la 27a Festa del Vi Novell a les instal·lacions del celler modernista, que té els orígens l’any 1907. Actualment és el primer productor mundial de vins i caves elaborats amb la varietat trepat, autòctona de la Conca de Barberà.
La Vinícola de Sarral és una de les cooperatives més dinàmiques de Catalunya, que compta amb 700 socis. Una part important de la seva collita es destina a la producció de cava, que s’elabora des de 1980, sota la marca Portell.
Per commemorar la Festa del Vi Novell, el celler té previstes diverses activitats per dissabte com un microtast a càrrec de Miquel Cantó, enòleg de la cooperativa, i el taller infantil “Aprenem a fer vi”. A més, completaran la jornada un concert acústic, l’emissió en directe del podcast “L’Encuentro” i un maridatge de tapes amb diferents vins de la cooperativa a càrrec del restaurant Molí del Mallol.
La periodista Empar Moliner serà l’encarregada de fiblar la bota de “Vi Novell Portell” i, a continuació, els assistents gaudiran d’una sardinada popular i el concert en directe de Joan Reig.
A nivell més tècnic, està prevista una jornada informativa sobre la fertilitat dels sòls de la vinya i la fertilització.
La Generalitat de Catalunya ha fet públic aquest migdia que La Fageda, sòcia de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, ha estat...
Barcelona celebrarà un any més l’arribada del vi novell amb una festa el dissabte, 30 de novembre, als jardins del Palau Robert. Una oportunitat...
Castell d’Or anuncia la renovació completa de la seva gamma de vins i caves 'Cossetània', inspirada en l’essència ancestral del poblat iber...
La Cooperativa Agrícola del Prat consolida la seva presència a les més importants cites gastronòmiques del circuit i torna, per tercer any...
El celler Empordàlia amplia la seva oferta d’enoturisme amb tot tipus de propostes. El 10 de novembre arriba el moment de l’esport amb Fitness...
Els cellers cooperatius han obtingut un total de 32 medalles (2 Vinari Gran Or, 11 Vinari d'Or i 19 Vinari de Plata) i el Premi Vinari al Millor...
Nova recepta fàcil i senzilla. Conquista el teu paladar i els teus convidats amb aquesta mousse de paraguaià. Comencem? Ingredients per a 4...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h