Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a Barcelona.
Ens agrada respectar la temporalitat i potenciar la qualitat de cada producte, oferint una combinació de sabor, creativitat i emoció. La nostra cuina fusiona tradició i innovació, arrelada a la gastronomia catalana i elaborada amb productes de proximitat.
Descobreix l’essència del Delta de l’Ebre en un mos que combina la profunditat marina del cranc blau amb la suavitat de l’ajoblanco de calçots de la Cooperativa Agrícola del Prat i la frescor de la menta. Pensat per degustar-se com un xarrup gastronòmic, aquest plat equilibra textures i sabors, evocant el paisatge i els aromes del Mediterrani.
RECEPTA
INGREDIENTS (per a 4 persones)
Per a la gelatina de cranc
8 unitats de cranc blau
2 l d’aigua
1 ceba
1 pastanaga
1 calçot
1 fulla de llorer
1 tira d’alga kombu
100 g de tomàquet triturat
12 g de fulles de gelatina (hidratades en aigua freda) o pectina (6 g per litre de fumet)
4 fulles de menta pebrera
Sal al gust
Per a l’ajoblanco de calçots
100 g d’ametlla fregida
2 calçots grans brasejats
400 ml d’aigua
100 ml d’oli d’oliva
20 ml de vinagre de Xerès
Sal i pebre blanc al gust
Per al muntatge
4 closques de cranc blau (netes i seques)
Brunoise de menta pebrera (molt fina)
Ametlla en granet per decorar
ELABORACIÓ
Gelatina de cranc
Ajoblanco de calçots de la Cooperativa Agrícola del Prat
Muntatge i presentació
Notes del xef
Per a un toc extra, es pot infusionar la gelatina amb un lleuger aroma cítric, afegint pell de llima al fumet en la reducció.
Es pot acompanyar amb un vi blanc fresc, com un xarel·lo del Penedès, que realçarà la frescor del plat. Un homenatge a la cuina mediterrània en el seu estat més pur. Bon profit!
Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), va començar la trajectòria laboral al Bages i, de 2004 i a 2007, quan va tenir...
Les cooperatives agràries són entitats estratègiques per al desenvolupament econòmic i social del sector primari. La seva competitivitat i...
Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...
A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...
“De petita, donava llet als vedells. Després, vaig anar aprenent a munyir i a preparar el menjar de les vaques... i ajudava a l’estiu”. Montse...
La Cooperativa Agrícola de Cabacés ha inaugurat les noves oficines, un projecte que representa un gran pas endavant per al sector i per al...
Sant Jaume dels Domenys ha acollit la tradicional Festa del Soci de Cellers Domenys, una jornada que ha reunit centenars de socis i sòcies en un...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h