Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a Barcelona.
Ens agrada respectar la temporalitat i potenciar la qualitat de cada producte, oferint una combinació de sabor, creativitat i emoció. La nostra cuina fusiona tradició i innovació, arrelada a la gastronomia catalana i elaborada amb productes de proximitat.
Descobreix l’essència del Delta de l’Ebre en un mos que combina la profunditat marina del cranc blau amb la suavitat de l’ajoblanco de calçots de la Cooperativa Agrícola del Prat i la frescor de la menta. Pensat per degustar-se com un xarrup gastronòmic, aquest plat equilibra textures i sabors, evocant el paisatge i els aromes del Mediterrani.
RECEPTA
INGREDIENTS (per a 4 persones)
Per a la gelatina de cranc
8 unitats de cranc blau
2 l d’aigua
1 ceba
1 pastanaga
1 calçot
1 fulla de llorer
1 tira d’alga kombu
100 g de tomàquet triturat
12 g de fulles de gelatina (hidratades en aigua freda) o pectina (6 g per litre de fumet)
4 fulles de menta pebrera
Sal al gust
Per a l’ajoblanco de calçots
100 g d’ametlla fregida
2 calçots grans brasejats
400 ml d’aigua
100 ml d’oli d’oliva
20 ml de vinagre de Xerès
Sal i pebre blanc al gust
Per al muntatge
4 closques de cranc blau (netes i seques)
Brunoise de menta pebrera (molt fina)
Ametlla en granet per decorar
ELABORACIÓ
Gelatina de cranc
Ajoblanco de calçots de la Cooperativa Agrícola del Prat
Muntatge i presentació
Notes del xef
Per a un toc extra, es pot infusionar la gelatina amb un lleuger aroma cítric, afegint pell de llima al fumet en la reducció.
Es pot acompanyar amb un vi blanc fresc, com un xarel·lo del Penedès, que realçarà la frescor del plat. Un homenatge a la cuina mediterrània en el seu estat més pur.
Bon profit!
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya va comparèixer, el 18 de març, al Parlament de Catalunya i per reclamar urgència en la...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya reafirma el compromís amb el present i el futur del cooperativisme agrari català apostant per...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h