Enguany, amb diversos reconeixements d’àmbit internacional, els olis d’oliva verge extra de les cooperatives agràries catalanes estan d’enhorabona, i demostren, arreu del món, la gran qualitat i diversitat d’OOVE que elaboren de la mà de la nostra pagesia, els seus socis i sòcies.
Al darrer certamen, el London International Olive Oil Competitions, les cooperatives agràries catalanes han rebut un total de 6 guardons: 1 medalla de platí i 5 medalles d’or.
El màxim distintiu, la medalla de platí, ha estat per a l’oli ‘Les Cabanes Taste of Earth’ (DOP Les Garrigues), de la cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa de les Garrigues.
Les cinc medalles d’or han estat per a l’oli ‘Terrall de Sant Isidre’ (DOP Les Garrigues) de la cooperativa Sant Isidre de les Borges; ‘Uoli’ Verd Premium (DOP Les Garrigues) de la cooperativa Camp de Cogul; ‘Baronia de Cabacés’ (DOP Siurana) de la Cooperativa de Cabacés; ‘Cabra Feixet’ Coupage (DOP Baix Ebre-Montsià) de la cooperativa Sant Isidre del Perelló; i ‘Baró de l’Albi’ (DOP Les Garrigues) de la cooperativa Agrícola de l'Albi.
La cerimònia de lliurament dels premis tindrà lloc el pròxim 28 de juny a Londres.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h