Des de fa uns anys, la Càmara Arrossera del Montsià organitza anualment un concurs adreçat a sis escoles d’hostaleria d’arreu de Catalunya amb l’objectiu de donar a conèixer l’arròs Montsià entre els futurs xefs.
La temàtica d’enguany ha estat “l’arròs de menuts” i els participants han elaborat dues receptes (plat tradicional i plat creatiu) amb aquest producte tan característic del Delta de l’Ebre i diferents parts del pollastre (coll, cresta, puntes d’ala i pedrers). Els guanyadors han estat Joan Michavila i Dànae Castell, alumnes de l’Escola d’Hostaleria de Tortosa i premiats amb una beca d’estudis.
D’altra banda, la Càmara Arrossera del Montsià també ha organitzat la 10a Edició del Programa d’Alimentació Saludable a diferents escoles de Catalunya. Alumnes de 3r de Primària han escrit històries originals relacionades amb l’arròs i han explicat quina és la recepta que els agrada més. En aquesta ocasió, hi han participat més de 600 escoles i uns 11.000 alumnes. Els deu guanyadors han gaudit d’un cap de setmana al Delta amb les seves famílies.
El 9 de març de 1983, amb l’aprovació de la Llei de cooperatives de Catalunya, la Federació es va convertir en una entitat a l’empara de la...
El consell rector de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya també s’ha reunit amb el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent,...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha reclamat al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural suport per al camp...
La presència de fauna salvatge a l’agricultura és un problema comú que afecta moltes zones de Catalunya, així com de la resta de l’Estat i...
Des de fa dos anys, Catalunya es troba immersa en una situació de sequera molt greu. Tot i això, no ha estat fins a l’octubre de 2021 quan s’ha...
Francesc Reguant té una dilatada trajectòria vinculada al mon de l’agroalimentació. Com a Director d’Administració i Sistemes d’Informació...
La innovació ha de ser un procés continu dins les organitzacions, ja que és una eina per trobar noves vies i fer aflorar oportunitats davant...
Des de l’Alt Camp es proposen visites i experiències turístiques amb productes de proximitat i en un entorn de paisatge mediterrani, agrícola i...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h