Carregant web FCAC

Servei de Tramitació d’Ajuts

per a cooperatives

Teresa Masjuan
Cap del Servei de Gestió d’Ajuts i Projectes
Tel. 932 292 016 | teresa.masjuan@fcac.coop

Què us oferim?

Un equip d’enginyers agrònoms, veterinaris, llicenciats en Ciències Biològiques i diplomats en Ciències Empresarials amb àmplia experiència en la tramitació de tot tipus d’ajuts i instruments públics de finançament per a les cooperatives agràries.

   Informació especialitzada en finançament públic

Notificació de les línies d’ajut més adients per als projectes de les cooperatives agràries.

Assessorament sobre els instruments públics de finançament en projectes empresarials que contemplin tant inversions com noves activitats.

Atenció telefònica personalitzada de les línies disponibles, previsió de publicació de noves línies i tràmits necessaris.

   Planificació dels instruments de finançament

Compilació ordenada i selectiva de les línies d’ajut i instruments de finançament més adients per a cada projecte empresarial.

Orientació individualitzada dels instruments de finançament públic per a les inversions i nous projectes empresarials que prevegi dur a terme la cooperativa.

Selecció de les opcions de finançament més adequades en cada projecte.

Tramitació de tots els expedients vinculats a cada una de les opcions seleccionades de finançament públic.

   Especialistes en les línies per a cooperatives

Equip especialitzat en els expedients del Pla de Concentració, Intercooperació i Modernització de Cooperatives Agràries del Departament d’Agricultura.

Assessorament i tramitació de la mesura del PDR per al finançament de les inversions de les indústries agràries (FEADER).

Presentació dels expedients del PDR–Leader, tant per a inversions en cooperatives agràries com per a noves activitats empresarials.

Tramitació dels ajuts del PDR–Circuits Curts, específic per a la millora dels punts de venda o agrobotigues de les cooperatives agràries.

Gestió dels projectes per obtenir finançament del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) en inversions innovadores.

 

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya