Enginyers agrònoms i enòleg formen un equip amb experiència en estudis sectorials sobre agrobotigues, definició estratègica d’agrobotigues i disseny d’interiors. Accions de promoció i dinamització dels punts de venda.
Recomanacions per a la creació d’una agrobotiga. Solucions de comercialització per incrementar la rendibilitat.
Estratègies i tècniques eficaces per aconseguir la complicitat dels consumidors amb els valors dels productes cooperatius.
Orientació en el desenvolupament d’activitats de promoció dels productes i el punt de venda: showcookings, maridatges, tastos, xerrades especialitzades...
Suport per a la participació de les agrobotigues en jornades gastronòmiques, fires locals i altres esdeveniments.
Difusió de les activitats de l’agrobotiga.
Disponibilitat d’una base de dades de cooperatives agràries amb agrobotigues.
Foment de la diferenciació de les agrobotigues posant al seu abast una relació de referències que potenciï l’intercanvi de productes entre aquesta xarxa de punts de venda.
Plataforma tecnològica B2B per a l’intercanvi de productes entre agrobotigues.
Servei de tramitació d’expedients d’ajuts a les agrobotigues d’acord amb les inversions i actuacions a realitzar.
Tramitació dels expedients d’ajuts de PDR–Circuits Curts i PDR–Leader per al foment i la promoció de les agrobotigues.
Aplicació d’altres línies de finançament per a les actuacions i inversions a les agrobotigues.
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h