Elaboracions bàsiques per a pastisseria-rebosteria. Productes de rebosteria
- Masses batudes.
- Cremes i farcits.
- Pastissos clàssics.
- Assortit de braços.
- Masses escaldades.
- Especial merenga.
- Diferents tipus d’elaboració amb massa de full.
- Cocció i acabat de peces de full.
- Elaboració de mousses amb pasta bomba, crema anglesa i merenga italiana.
- Decoració i acabat.
Ofertes de rebosteria, aprovisionament intern i control de consums
- Matèries primeres en pastisseria: tipus, emmagatzematge, conservació i manipulació.
- Aplicació de les tècniques de fred per la millora de la producció.
- Adaptació de las fórmules i processos d’ elaboració per a la congelació - descongelació de productes.
- Optimització de la producció.
Seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria
A totes les elaboracions és té en compte
- Formulació i procés d’elaboració. Determinació del punt de muntatges, batut i consistència, característiques de cada elaboració.
- Anomalies més freqüents, causes i possibles correccions. Conservació i higiene. Identificació dels productes finals adequats per a cada especialitat
- Persones interessades en aprendre a elaborar rebosteria i en conèixer noves receptes.
- Adquirir els coneixements bàsics, teòrics i pràctics sobre els diferents tipus de matèries primeres i les principals elaboracions de pastisseria i rebosteria utilitzant els procediments i tècniques adequats així com les tècniques de fred per conservar i optimitzar la rendibilitat dels productes.
Aquest curs de Rebosteria està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).
Aquesta formació va dirigida a persones que estiguin en actiu laboral (ja siguin del règim general o autònoms), en situació d’ERTO o bé estiguin a l’atur i siguin demandants d’ocupació.
Per a poder realitzar el curs serà imprescindible que ens envieu la següent documentació en el moment de formalitzar la inscripció:
- Còpia del DNI/NIE per ambdues cares.
- Si estàs treballant: capçalera de l'última nòmina o últim rebut d'autònoms.
- Si estàs en ERTO: còpia actualitzada de la vida laboral
- Si estàs en situació d'atur: Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO).
- Fitxa d’inscripció del curs i document protecció de dades (t’ho farem arribar per correu electrònic).