Carregant web FCAC

Aula de formació - EMPRESES

Aplicacions bàsiques de la xocolata

Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 10 hores
Idioma: Català
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes

Demostració del món de la xocolata

  • Matèries primeres i procedència.
  • Tractament i ús de cada tipus de cobertura.
  • Aplicacions bàsiques de la xocolata.

Aplicació de temperat de cobertures

  • Cobertures de xocolata negra.
  • Cobertura de xocolata blanca.
  • Cobertura de xocolata amb llet.

Elaboració, muntatge i decoració de peces de xocolata

  • Figures de xocolata planes amb patró.
  • Figures de xocolata amb volum i ous de Pasqua.
  • Tècniques de corbat, decoració i pintat.
  • Bombons, torrons, músics i roques.

Execució de la xocolata en peces de pastisseria

  • Tòfona clara.
  • Tòfona bombó.
  • Mousse.
  • Persones que desitgin conèixer els secrets de la xocolata, i vulguin incorporar-la en les seves elaboracions.
  • Dissenyar elaboracions de pastisseria i rebosteria amb xocolata, aplicant-ne les principals tècniques de conservació i optimització

Aquest curs d'Aplicacions bàsiques de la xocolata està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).

Aquesta formació va dirigida a persones que estiguin en actiu laboral (ja siguin del règim general o autònoms), en situació d’ERTO o bé estiguin a l’atur i siguin demandants d’ocupació.

Per a poder realitzar el curs serà  imprescindible que ens envieu la següent documentació en el moment de formalitzar la inscripció:

  • Còpia del DNI/NIE per ambdues cares.
  • Si estàs treballant: capçalera de l'última nòmina o últim rebut d'autònoms.
  • Si estàs en ERTO: còpia actualitzada de la vida laboral
  • Si estàs en situació d'atur: Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO).
  • Fitxa d’inscripció del curs i document protecció de dades (t’ho farem arribar per correu electrònic).

Cursos relacionats

Tècniques d'elaboració de combinats
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina de temporada
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 30 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Preparacions culinàries a base d'arrossos
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 12 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Sumilleria i maridatge
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina japonesa avançada
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Planificació de menús amb Baig Cooking
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Rebosteria
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Productes de pastisseria per a festivitats
Data: Del 17/05/2023 al 30/05/2025
Lloc: Videoconfèrencies en directe
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 10 hores
On-line Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina sana
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 35 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Ofertes gastronòmiques de formatges
Data: 07/06/2025 al 28/06/2025
Lloc: Videoconfèrencies en directe
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 16 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina tradicional espanyola
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Horari: A concretar amb el professorat
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 40 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya