El formatge i les seves varietats
- Identificació de les diferents varietats de formatges.
- Tipus de formatges més coneguts.
- Usos més adequades en funció de la varietat de la cuina.
- Creació d´un bon carro de formatges.
- Selecció dels formatges.
- Presentació del formatge al client.
Oferta gastronòmica amb formatge
- Elaboració de formatges.
- Introducció a l'elaboració de formatges.
- El tast de formatges.
- Creació de receptes innovadores amb formatge.
- Aperitius i entrants.
- Primers plats.
- Segons plats.
- Postres.
- Persones interessades en aprendre a apreciar el món dels formatges.
- Distingir les diferents classes de formatges tant a nivell d'elaboració i presentació com a nivell de venda a la sala.
- Diferenciar les diferents varietats de formatges per disposar d'un assortiment òptim a l'establiment de
restauració.
- Elaborar una oferta gastronòmica on el formatge sigui el protagonista.
Aquest curs d'Ofertes gastronòmiques de formatges està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).
Aquesta formació va dirigida a persones que estiguin en actiu laboral (ja siguin del règim general o autònoms), en situació d’ERTO o bé estiguin a l’atur i siguin demandants d’ocupació.
Per a poder realitzar el curs serà imprescindible que ens envieu la següent documentació en el moment de formalitzar la inscripció:
- Còpia del DNI/NIE per ambdues cares.
- Si estàs treballant: capçalera de l'última nòmina o últim rebut d'autònoms.
- Si estàs en ERTO: còpia actualitzada de la vida laboral
- Si estàs en situació d'atur: Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO).
- Fitxa d’inscripció del curs i document protecció de dades (t’ho farem arribar per correu electrònic).