Carregant web FCAC

Aula de formació - EMPRESES

Ofertes gastronòmiques de formatges

Data: 07/06/2025 al 28/06/2025
Lloc: Videoconfèrencies en directe
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 16 hores
Idioma: Català
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes

El formatge i les seves varietats

  • Identificació de les diferents varietats de formatges.
    • Tipus de formatges més coneguts.
    • Usos més adequades en funció de la varietat de la cuina.
  • Creació d´un bon carro de formatges.
    • Selecció dels formatges.
    • Presentació del formatge al client.

Oferta gastronòmica amb formatge

  • Elaboració de formatges.
    • Introducció a l'elaboració de formatges.
    • El tast de formatges.
  • Creació de receptes innovadores amb formatge.
    • Aperitius i entrants.
    • Primers plats.
    • Segons plats.
    • Postres.
  • Persones interessades en aprendre a apreciar el món dels formatges.
  • Distingir les diferents classes de formatges tant a nivell d'elaboració i presentació com a nivell de venda a la sala.
  • Diferenciar les diferents varietats de formatges per disposar d'un assortiment òptim a l'establiment de
    restauració.
  • Elaborar una oferta gastronòmica on el formatge sigui el protagonista.

Aquest curs d'Ofertes gastronòmiques de formatges està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).

Aquesta formació va dirigida a persones que estiguin en actiu laboral (ja siguin del règim general o autònoms), en situació d’ERTO o bé estiguin a l’atur i siguin demandants d’ocupació.

Per a poder realitzar el curs serà  imprescindible que ens envieu la següent documentació en el moment de formalitzar la inscripció:

  • Còpia del DNI/NIE per ambdues cares.
  • Si estàs treballant: capçalera de l'última nòmina o últim rebut d'autònoms.
  • Si estàs en ERTO: còpia actualitzada de la vida laboral
  • Si estàs en situació d'atur: Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO).
  • Fitxa d’inscripció del curs i document protecció de dades (t’ho farem arribar per correu electrònic).

Cursos relacionats

Tècniques d'elaboració de combinats
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina de temporada
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 30 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Preparacions culinàries a base d'arrossos
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 12 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Sumilleria i maridatge
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina japonesa avançada
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Planificació de menús amb Baig Cooking
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Rebosteria
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Aplicacions bàsiques de la xocolata
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 10 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Productes de pastisseria per a festivitats
Data: Del 17/05/2023 al 30/05/2025
Lloc: Videoconfèrencies en directe
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 10 hores
On-line Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina sana
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 35 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina tradicional espanyola
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Horari: A concretar amb el professorat
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 40 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya