Carregant web FCAC

Aula de formació - EMPRESES

Planificació de menús amb Baig Cooking

Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Idioma: Català
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes

Descripció de la cuina saludable

  • Cuina saludable i sostenible.
  • Conceptes pràctics de cuina saludable i sostenibilitat.

Elaboració del menú amb “baig cooking”

  • Selecció de matèries primeres de proximitat i de temporada.
  • Organització dels processos d'elaboració per cuinar un sol dia i obtenir menús per a tota la setmana.

Elaboració i tast de propostes de menús setmanals, amb la tècnica de “baig cooking”

  • Organització dels processos d'elaboració.
  • Planificació de menú setmanal.
  • Elaboració de receptes per a tota la setmana.

Tècniques de conservació i envasament

  • Envasat dels productes elaborats.
  • Tècniques de conservació.
  • Persones interessades en aprendre a cuinar de manera saludable i/o en conèixer noves receptes.
  • Elaborar menús saludables seleccionant els aliments de temporada i adequant els costos per a la seva preparació total i conservació.

Aquest curs de Planificació de menús amb Baig Cooking està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).

Aquesta formació va dirigida a persones que estiguin en actiu laboral (ja siguin del règim general o autònoms), en situació d’ERTO o bé estiguin a l’atur i siguin demandants d’ocupació.

Per a poder realitzar el curs serà  imprescindible que ens envieu la següent documentació en el moment de formalitzar la inscripció:

  • Còpia del DNI/NIE per ambdues cares.
  • Si estàs treballant: capçalera de l'última nòmina o últim rebut d'autònoms.
  • Si estàs en ERTO: còpia actualitzada de la vida laboral.
  • Si estàs en situació d'atur: Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO).
  • Fitxa d’inscripció del curs i document protecció de dades (t’ho farem arribar per correu electrònic).

Cursos relacionats

Tècniques d'elaboració de combinats
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina de temporada
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 30 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Preparacions culinàries a base d'arrossos
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 12 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Sumilleria i maridatge
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina japonesa avançada
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Rebosteria
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Aplicacions bàsiques de la xocolata
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 10 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Productes de pastisseria per a festivitats
Data: Del 17/05/2023 al 30/05/2025
Lloc: Videoconfèrencies en directe
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 10 hores
On-line Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina sana
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 35 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Ofertes gastronòmiques de formatges
Data: 07/06/2025 al 28/06/2025
Lloc: Videoconfèrencies en directe
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 16 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina tradicional espanyola
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Horari: A concretar amb el professorat
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 40 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya