Carregant web FCAC

Aula de formació - EMPRESES

Rebosteria

Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Idioma: Català
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes

Elaboracions bàsiques per a pastisseria-rebosteria. Productes de rebosteria

  • Masses batudes.
  • Cremes i farcits.
  • Pastissos clàssics.
  • Assortit de braços.
  • Masses escaldades.
  • Especial merenga.
  • Diferents tipus d’elaboració amb massa de full.
  • Cocció i acabat de peces de full.
  • Elaboració de mousses amb pasta bomba, crema anglesa i merenga italiana.
  • Decoració i acabat.

Ofertes de rebosteria, aprovisionament intern i control de consums

  • Matèries primeres en pastisseria: tipus, emmagatzematge, conservació i manipulació.
  • Aplicació de les tècniques de fred per la millora de la producció.
  • Adaptació de las fórmules i processos d’ elaboració per a la congelació - descongelació de productes.
  • Optimització de la producció.

Seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria

A totes les elaboracions és té en compte

  • Formulació i procés d’elaboració. Determinació del punt de muntatges, batut i consistència, característiques de cada elaboració.
  • Anomalies més freqüents, causes i possibles correccions. Conservació i higiene. Identificació dels productes finals adequats per a cada especialitat
  • Persones interessades en aprendre a elaborar rebosteria i en conèixer noves receptes.
  • Adquirir els coneixements bàsics, teòrics i pràctics sobre els diferents tipus de matèries primeres i les principals elaboracions de pastisseria i rebosteria utilitzant els procediments i tècniques adequats així com les tècniques de fred per conservar i optimitzar la rendibilitat dels productes.

Aquest curs de Rebosteria està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).

Aquesta formació va dirigida a persones que estiguin en actiu laboral (ja siguin del règim general o autònoms), en situació d’ERTO o bé estiguin a l’atur i siguin demandants d’ocupació.

Per a poder realitzar el curs serà  imprescindible que ens envieu la següent documentació en el moment de formalitzar la inscripció:

  • Còpia del DNI/NIE per ambdues cares.
  • Si estàs treballant: capçalera de l'última nòmina o últim rebut d'autònoms.
  • Si estàs en ERTO: còpia actualitzada de la vida laboral
  • Si estàs en situació d'atur: Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO).
  • Fitxa d’inscripció del curs i document protecció de dades (t’ho farem arribar per correu electrònic).

Cursos relacionats

Tècniques d'elaboració de combinats
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina de temporada
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 30 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Preparacions culinàries a base d'arrossos
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 12 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Sumilleria i maridatge
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina japonesa avançada
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Planificació de menús amb Baig Cooking
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Aplicacions bàsiques de la xocolata
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 10 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Productes de pastisseria per a festivitats
Data: Del 17/05/2023 al 30/05/2025
Lloc: Videoconfèrencies en directe
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 10 hores
On-line Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina sana
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 35 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Ofertes gastronòmiques de formatges
Data: 07/06/2025 al 28/06/2025
Lloc: Videoconfèrencies en directe
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 16 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina tradicional espanyola
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Horari: A concretar amb el professorat
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 40 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya