Castell d’Or ha presentat una renovació completa de tota la gamma de vins 'Castell d’Or' durant la Barcelona Wine Week.
El grup ha apostat per continuar posant en valor els seus orígens amb una nova imatge que vol captar l’essència natural d’on neixen els seus vins. La marca presenta una imatge d’estil actual i artístic. Les noves etiquetes s’inspiren en la natura, la flora, la fauna i l’entorn, amb una voluntat d’obertura al gaudir i als sentits. Els vins 'Castell d’Or' capturen l’essència de la terra on els pagesos tenen cura dels ceps i els fruits. El vent, la terra, el clima, les flors silvestres i la fauna forgen el caràcter d’aquests vins.
Inspiració: naturalitat i elegància
En aquest sentit, la marca transmet el caràcter del producte amb una nova imatge basada en la naturalitat i l’elegància. Cada etiqueta captura subtilment els trets claus que defineixen cada proposta enològica. Castell d’Or, guardonada com a millor celler de Catalunya 2023 pels seus productes, realitza una aposta per tal de transmetre als consumidors la seva vinculació amb la natura, la terra i la qualitat. Cada vi elaborat amb una varietat diferent o un cupatge de diverses varietats és representada amb una il·lustració que captura la seva essència i característiques, en forma d’una porta oberta, per connectar amb l’origen natural i sensorial de cada proposta.
A més de la renovació de la imatge, Castell d’Or també presenta diverses novetats en la seva gamma de vins. S’incorporen noves varietats, com ara garnatxa blanca i garnatxa negra de vinyes velles de la Terra Alta, que prometen sorprendre els paladars més exigents.
L’experiència i els sentits del consumidor
Amb aquesta renovació, Castell d’Or reafirma el seu compromís amb l’excel·lència enològica i la innovació constant. Busca situar al consumidor al centre i millorar la seva experiència, evocant sensacions i emocions que es troben a la natura, com la presència de fauna, les flors silvestres que envolten les vinyes, la brisa, els ocells i l’harmonia de la natura destacant el seu valor en tot el procés d’elaboració.
El celler Castell d’Or arriba a la Barcelona Wine Week amb propostes innovadores que reflecteixen la seva essència i valors. En aquesta...
El saló Barcelona Wine Week s’ha convertit en una cita ineludible per als cellers de tot l’Estat. Així ho demostren les dades d’enguany, que...
El celler Empordàlia consolida la seva posició com a referent en la protecció i preservació del medi ambient; així com pel que fa al...
El Celler Modernista de Rocafort de Queralt ha acollit aquest migdia la presentació d’Amics Martinell, la iniciativa de Fundació Domenys per...
La cooperativa Agrícola Corbera d’Ebre presenta 'Nakens', el primer vi sec de 9% de l’estat espanyol que no ha passat per un procés de...
L’oli d’oliva ‘Baronia de Cabacés’, de la cooperativa Agrícola de Cabacés, ha estat escollit un dels 10 millors olis d’oliva de la...
La Generalitat de Catalunya ha fet públic aquest migdia que La Fageda, sòcia de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, ha estat...
Barcelona celebrarà un any més l’arribada del vi novell amb una festa el dissabte, 30 de novembre, als jardins del Palau Robert. Una oportunitat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h