Carregant web FCAC

Aula de formació - PARTICULARS

Manipulador d'aliments

Data: 26/02/2025 al 26/03/2025
Preu: 110€ (61,60€ bonificables)
Durada: 8 hores
Idioma: Castellà
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
  • La figura del manipulador d’aliments.
  • Fonts de contaminació dels aliments: perills biològics.
  • Seguretat alimentària: higiene personal.
  • Higiene de processos.
  • Sistema d’autocontrol: plans generals d’higiene i sistema APPCC.
  • Professionals que estan en contacte directe amb els aliments durant la seva elaboració.
  • Persones en contacte amb els aliments durant el seu procés de fabricació i transformació.
  • Personal en contacte amb els aliments en el seu procés d’envasat.
  • Persones encarregades del transport, distribució i subministre dels aliments.
  • Persones encarregades de l’emmagatzematge dels aliments quan el reben al seu establiment.
  • Professionals en contacte amb aliments en els processos de venda.
  • Conèixer i reflexionar sobre la responsabilitat de la figura del manipulador en una empresa del sector agroalimentari.
  • Identificar les diferents fonts de contaminació dels aliments: perills físics, perills químics i perills biològics.
  • Aprendre els factors que afavoreixen el creixement de microorganismes patògens en els aliments per a poder reduir el risc associat.
  • Conèixer i fomentar unes adequades pràctiques d’higiene i higiene personal durant la manipulació d’aliments per a reduir els riscos de contaminació del producte.
  • Aprendre els requisits més importants de la higiene dels processos per a eliminar o reduir la presència de contaminants en el producte final.
  • Conèixer els beneficis de la implantació d’un sistema d’autocontrol, així com el paper que hi juga el manipulador d’aliments.

Requisits bàsics

  • És necessari disposar d’un navegador Internet Explorer 6 o superior.
  • Per a poder visualitzar la web és necessari tenir instal·lat el plugin de Macromedia Flash 8 i l’Acrobat Reader. En cas de no tenir-los es poden descarregar a través d’Internet.

Altres requisits tècnics mínims

  • Procesador Pentium 800 MHz o similar.
  • 512 Mb de memòria RAM recomanada.
  • Resolució de pantalla de 1024x768 a 32 bits.

Cursos relacionats

Especialista en Food Defense: elaboració i implantació d'un pla
Data: 26/02/2025 al 06/05/2025
Preu: 350€ (259,60€ bonificables)
Durada: 20 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Sistema de Gestió de la Seguretat Alimentària. Norma ISO 22000: 2018
Data: 26/02/2025 al 26/05/2025
Preu: 320€ (220€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Auditor intern de seguretat alimentària FSSC 22000 v6
Data: 26/02/2025 al 10/06/2025
Preu: 475€ (378,40€ bonificables)
Durada: 45 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Gestió d'al·lèrgens en el sector alimentari
Data: 26/02/2025 al 26/05/2025
Preu: 345€ (250,80€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Pack auditor intern en seguretat alimentària ISO 22000:2018 i auditories segons l’estàndard IFS (Versió 8) i BRCGS (Versió 9)
Data: 10/03/2025 al 10/12/2025
Preu: 780€ (699,60€ bonificables)
Durada: 135 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Auditories segons l’estàndard GLOBALGAP F&H - Versió 6
Data: 26/02/2025 al 26/05/2025
Preu: 345€ (250,80€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Programa superior en seguretat alimentària i gestió de la innocuïtat
Data: 26/02/2025 al 19/08/2025
Preu: 920€ (844,80€ bonificables)
Durada: 90 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Sistema de la gestió de la innocuïtat alimentària segons FSSC 22000:2019
Data: 26/02/2025 al 26/05/2025
Preu: 345€ (250,80€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Tècniques d’identificació i traçabilitat
Data: 24/02/2025 al 29/04/2025
Preu: 275€ (185,90€ bonificables)
Durada: 25 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Curs superior especialitzat en requisits dels estàndards IFS (versió 8)
Data: 26/02/2025 al 26/05/2025
Preu: 345€ (250,80€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Curs superior especialitzat en auditories dels estàndards IFS (versió 8)
Data: 26/02/2025 al 19/06/2025
Preu: 475€ (378,40€ bonificables)
Durada: 45 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya