- Aproximació a l’estàndard GLOBALG.A.P. i a la norma IFA per a fruites i hortalisses.
- Opcions de certificació GLOBALG.A.P i procés de certificació.
- Requisits dels sistemes de qualitat segons la norma IFA de GLOBALG.A.P.
- Requisits sobre innocuïtat, bones pràctiques de producció, mediambiental i salut i seguretat dels treballadors de la norma IFA de GLOBALG.A.P.
- Directors d’explotacions agropecuàries.
- Membres de l’equip d’innocuïtat: responsables de qualitat, innocuïtat i producció.
- Auditors.
- Consultors.
- Conèixer l’entitat GLOBALGAP i la seva estructura.
- Integrar la seguretat alimentària com un element més de l’activitat de l’empresa.
- Aprofundir en el contingut de la norma IFA per a fruites i hortalisses..
- Entendre el procés de certificació i les opcions de certificació de les que disposen el els productors en l’àmbit de fruites i hortalisses.
Requisits bàsics
- És necessari disposar d’un navegador Internet Explorer 6 o superior.
- Per a poder visualitzar la web és necessari tenir instal·lat el plugin de Macromedia Flash 8 i l’Acrobat Reader. En cas de no tenir-los es poden descarregar a través d’Internet.
Altres requisits tècnics mínims
- Processador Pentium 800 MHz o similar.
- 512 Mb de memòria RAM recomanada.
- Resolució de pantalla de 1024x768 a 32 bits.