Carregant web FCAC

Aula de formació - PARTICULARS

Pack auditor intern en seguretat alimentària ISO 22000:2018 i auditories segons l’estàndard IFS (Versió 8) i BRCGS (Versió 9)

Preu: 750€ (651,20€ bonificables)
Durada: 135 hores
Idioma: Castellà
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes

CURS AUDITOR INTERN DE SEGURETAT ALIMENTÀRIA ISO 22000:2018

  • Sistema de gestió de la seguretat alimentària, norma ISO 22000.
    • Evolució de la norma ISO 22000, sistema de gestió de la innocuïtat dels aliments.
    • Context de l’organització i lideratge d’un SGIA.
    • Planificació del sistema de gestió de la innocuïtat dels aliments.
    • Gestió dels recursos – recolzament del SGIA.
    • Requisits per a la realització de productes innocus – operació.
    • Avaluació del desenvolupament i millora del SGIA.
  • Auditories segons ISO 22000.
    • Principals aspectes que reuneixen les auditories d’un SGIA.
    • Normalització internacional i la seguretat industrial.
    • Perfil d’un auditor d’un SGIA.
    • Planificació i preparació d’una auditoria a un SGIA.
    • Etapes del procés d’auditoria a un SGIA.
    • Elaboració de l’informe d’auditoria d’un SGIA.

CURS SUPERIOR ESPECIALITZAT EN AUDITORIES SEGONS L’ESTÀNDARD IFS VERSIÓ 8

  • Procés de certificació segons l’estàndard IFS Food.
    • Evolució de International Featured Standards (IFS): IFS Food Standard.
    • Legislació Europea en seguretat alimentària i agroalimentària.
    • Elements d’uns sistema de gestió conforme a IFS.
    • Procés de certificació d’una organització conforme IFS.
    • Preparació d’un informe d’auditoria en una certificació IFS.
  • Requisits per als auditors IFS.
    • Requisits de l’estàndard IFS Food.
    • Anàlisi de la responsabilitat de la direcció segons IFS.
    • Requisits d’un sistema de gestió de la qualitat i seguretat alimentària segons IFS.
    • Interpretació de la gestió dels recursos segons IFS.
    • Requisits relatius al procés productius segons IFS (I).
    • Requisits del procés productiu segons IFS (II).
    • Requisits de mesura, anàlisi, millora i food defense segons IFS.

CURS SUPERIOR ESPECIALITZAT EN AUDITORIES SEGONS L’ESTÀNDARD BRCGS VERSIÓ 9

  • Procés de certificació BRCGS.
    • Evolució de l’estàndard BRC: Global Standard for Food Safety.
    • Interpretació de la legislació europea amb seguretat alimentària i agroalimentària.
    • Elements d’un sistema de gestió conforme BRCGS.
    • Preparació del procés de certificació d’una companyia conforme BRCGS.
    • Preparació d’un informe d’auditoria en una certificació BRCGS.
    • Identificació dels requisits per a les auditories BRCGS.
  • Requisits de l’estàndard BRCGS.
    • Anàlisi del compromís de la direcció i millora contínua segons BRCGS.
    • Pla de seguretat alimentària - APPCC segons BRCGS.
    • Identificació dels elements d’un sistema de gestió de la qualitat i seguretat alimentària segons BRCGS.
    • Interpretació de les normes relatives a les instal·lacions segons BRCGS.
    • Examen del control del producte i del procés segons BRCGS.
    • Gestió del persona, zones d’alt risc i requisits aplicables a productes mercadejats segons BRCGS.
  • Membres de l’equip d’innocuïtat, responsables i tècnics de qualitat,  innocuïtat i producció d’empreses alimentàries.
  • Consultors i assessors especialitzats en seguretat alimentària.
  • Conèixer i identificar els principis en els què es basa la gestió de la innocuïtat. alimentària.
  • Conèixer les claus per a la implantació d’un sistema de gestió de la innocuïtat alimentària aplicant els requisits de la norma ISO 22000: 2018.
  • Realitzar auditories de sistemes de gestió d’innocuïtat alimentària a qualsevol empresa del sector agroalimentari, seguint les pautes de la norma d’auditoria ISO 19011:2018.
  • Conèixer la legislació aplicada a la seguretat alimentària a nivell europeu.
  • Aprofundir en el coneixement dels requisits dels estàndards IFS Food, en la seva versió 8 i BRCGS Food, en la seva versió 9.
  • Entendre el procés de certificació d’una organització segons l’estàndard IFS i BRCGS.
  • Conèixer els requisits que han de complir els auditors que vulguin realitzar auditories de certificació conforme a IFS i BRCGS.
  • Reconèixer les característiques i els problemes més habituals que es poden trobar en la realització d’auditories IFS i BRCGS

Requisits bàsics

  • És necessari disposar d’un navegador Internet Explorer 6 o superior.
  • Per a poder visualitzar la Web és necessari tenir instal·lat el plugin de Macromedia Flash 8 i l’Acrobat Reader. En cas de no tenir-ne, es pot descarregar a través d’Internet.

Altres requisits tècnics mínims

  • Processador Pentium 800 MHz o similar.
  • 512 Mb de memòria RAM recomanada.
  • Resolució de pantalla de 1024x768 a 32 bits.

Cursos relacionats

Food Defense: nova línia de defensa per a la indústria alimentària
Preu: 345€ (250,80€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Sistema de Gestió de la Seguretat Alimentària. Norma ISO 22000: 2018
Preu: 320€ (220,00€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Auditor intern de seguretat alimentària FSSC 22000 v6
Preu: 475€ (378,40€ bonificables)
Durada: 45 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Gestió d'al·lèrgens en el sector alimentari
Preu: 345€ (250,80€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Higiene i seguretat alimentària. Manipulador d'aliments
Data: 03/05/2024 al 03/06/2024
Preu: 110€ (61,60€ bonificables)
Durada: 8 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Auditories segons l’estàndard GLOBALGAP F&H - Versió 5.2/5.4
Preu: 345€ (250,80€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Auditories de seguretat alimentària segons ISO 22000: 2018
Preu: 320€ (224,40€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Curs superior especialitzat en processos de certificació dels estàndards IFS (Versió 6.1) i BRC (Versió 8)
Preu: 320€ (224,40€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Curs superior especialitzat en requisits de l'estàndard BRC (Versió 8)
Preu: 320€ (224,40€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Curs superior especialitzat en requisits de l'estàndard IFS (Versió 7)
Preu: 325€ (228,80€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Programa superior en seguretat alimentària i gestió de la innocuïtat
Preu: 920€ (844,80€ bonificables)
Durada: 90 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya