- Anàlisi del compromís de la direcció i la millora contínua segons BRC.
- Pla de seguretat alimentària - APPCC segons BRC.
- Identificació dels elements d’un sistema de gestió de la qualitat i seguretat alimentària segons BRC.
- Interpretació de las normes relatives a les instal·lacions segons BRC.
- Examen del control del producte i del procés segons BRC.
- Interpretació de la gestió del personal, zonificació i gestió de productes comercialitzats segons BRC.
- Professionals, emprenedors, directius, responsables de qualitat i tècnics d’empreses agroalimentàries que vulguin conèixer els requisits exigits per l’estàndard BRC en la última versió publicada a l’agost del 2018
- Empreses agroalimentàries, proveïdors i empreses de processament d’aliments.
- Empreses que vulguin exportar els seus productes al Regne Unit o que envasin productes alimentaris per a la seva comercialització sota marques de distribuïdors britànics que estiguin interesades a certificar-se sota l’estàndard BRC Food i conèixer tots els requisits que són necessaris per a obtenir la cerificació.
- Identificar els requisits generals que exigeix la implantació de l’estàndard BRC.
- Entendre el paper que exerceix la direcció de l’empresa en la implantació de l’estàndard BRC.
- Distingir els requisits exigits per l’estàndard BRC en relació a les normes d’instal·lacions, el control del producte i la gestió de personal.
- Conèixer la implantació del sistema d’anàlisi de perills i punts de control crític, APPCC, segons BRC.
- Abordar els requisits exigits per l’estàndard en la producció d’aliments d’alt risc i cures especials.
- Comprendre les exigències de l’estàndard BRC sobre la comercialització de productes no elaborats ni envasats a les instal·lacions de l’empresa.
Requisits bàsics
- És necessari disposar d’un navegador Internet Explorer 6 o superior.
- Per a poder visualitzar la web és necessari tenir instal·lat el plugin de Macromedia Flash 8 i l’Acrobat Reader. En cas de no tenir-los es poden descarregar a través d’Internet.
Altres requisits tècnics mínims
- Processador Pentium 800 MHz o similar.
- 512 Mb de memòria RAM recomanada.
- Resolució de pantalla de 1024x768 a 32 bits.