Carregant web FCAC

Aula de formació - PARTICULARS

Curs superior especialitzat en requisits de l'estàndard BRC (Versió 8)

Preu: 320€ (224,40€ bonificables)
Durada: 30 hores
Idioma: Castellà
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
  • Anàlisi del compromís de la direcció i la millora contínua segons BRC.
  • Pla de seguretat alimentària - APPCC segons BRC.
  • Identificació dels elements d’un sistema de gestió de la qualitat i seguretat alimentària segons BRC.
  • Interpretació de las normes relatives a les instal·lacions segons BRC.
  • Examen del control del producte i del procés segons BRC.
  • Interpretació de la gestió del personal, zonificació i gestió de productes comercialitzats segons BRC.
  • Professionals, emprenedors, directius, responsables de qualitat i tècnics d’empreses agroalimentàries que vulguin conèixer els requisits exigits per l’estàndard BRC en la última versió publicada a l’agost del 2018
  • Empreses agroalimentàries, proveïdors i empreses de processament d’aliments.
  • Empreses que vulguin exportar els seus productes al Regne Unit o que envasin productes alimentaris per a la seva comercialització sota marques de distribuïdors britànics que estiguin interesades a certificar-se sota l’estàndard BRC Food i conèixer tots els requisits que són necessaris per a obtenir la cerificació.
  • Identificar els requisits generals que exigeix la implantació de l’estàndard BRC.
  • Entendre el paper que exerceix la direcció de l’empresa en la implantació de l’estàndard BRC.
  • Distingir els requisits exigits per l’estàndard BRC en relació a les normes d’instal·lacions, el control del producte i la gestió de personal.
  • Conèixer la implantació del sistema d’anàlisi de perills i punts de control crític, APPCC, segons BRC.
  • Abordar els requisits exigits per l’estàndard en la producció d’aliments d’alt risc i cures especials.
  • Comprendre les exigències de l’estàndard BRC sobre la comercialització de productes no elaborats ni envasats a les instal·lacions de l’empresa.

Requisits bàsics

  • És necessari disposar d’un navegador Internet Explorer 6 o superior.
  • Per a poder visualitzar la web és necessari tenir instal·lat el plugin de Macromedia Flash 8 i l’Acrobat Reader. En cas de no tenir-los es poden descarregar a través d’Internet.

Altres requisits tècnics mínims

  • Processador Pentium 800 MHz o similar.
  • 512 Mb de memòria RAM recomanada.
  • Resolució de pantalla de 1024x768 a 32 bits.

Cursos relacionats

Especialista en Food Defense: elaboració i implantació d'un pla
Data: 26/02/2025 al 06/05/2025
Preu: 350€ (259,60€ bonificables)
Durada: 20 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Sistema de Gestió de la Seguretat Alimentària. Norma ISO 22000: 2018
Data: 26/02/2025 al 26/05/2025
Preu: 320€ (220€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Auditor intern de seguretat alimentària FSSC 22000 v6
Data: 26/02/2025 al 10/06/2025
Preu: 475€ (378,40€ bonificables)
Durada: 45 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Gestió d'al·lèrgens en el sector alimentari
Data: 26/02/2025 al 26/05/2025
Preu: 345€ (250,80€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Pack auditor intern en seguretat alimentària ISO 22000:2018 i auditories segons l’estàndard IFS (Versió 8) i BRCGS (Versió 9)
Data: 10/03/2025 al 10/12/2025
Preu: 780€ (699,60€ bonificables)
Durada: 135 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Manipulador d'aliments
Data: 26/02/2025 al 26/03/2025
Preu: 110€ (61,60€ bonificables)
Durada: 8 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Auditories segons l’estàndard GLOBALGAP F&H - Versió 6
Data: 26/02/2025 al 26/05/2025
Preu: 345€ (250,80€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Programa superior en seguretat alimentària i gestió de la innocuïtat
Data: 26/02/2025 al 19/08/2025
Preu: 920€ (844,80€ bonificables)
Durada: 90 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Sistema de la gestió de la innocuïtat alimentària segons FSSC 22000:2019
Data: 26/02/2025 al 26/05/2025
Preu: 345€ (250,80€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Tècniques d’identificació i traçabilitat
Data: 24/02/2025 al 29/04/2025
Preu: 275€ (185,90€ bonificables)
Durada: 25 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Curs superior especialitzat en requisits dels estàndards IFS (versió 8)
Data: 26/02/2025 al 26/05/2025
Preu: 345€ (250,80€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Curs superior especialitzat en auditories dels estàndards IFS (versió 8)
Data: 26/02/2025 al 19/06/2025
Preu: 475€ (378,40€ bonificables)
Durada: 45 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya