- Principals aspectes que reuneixen les auditories d’un SGIA.
- Normalització internacional i la seguretat industrial.
- Perfil d’un auditor d’un SGIA.
- Planificació i preparació d’una auditoria a un SGIA.
- Etapes del procés d’auditoria a un SGIA.
- Elaboració de l’informe d’auditoria d’un SGIA.
- Directors, responsables, tècnics i professionals del sector agroalimentari que vulguin adquirir les competències necessàries per a conèixer i analitzar el procés d’auditoria d’un sistema de gestió de la innocuïtat alimentària amb base a la Norma ISO 22000.
- Persones interessades en aquest sector i que vulguin una formació sòlida en auditories de la norma ISO 22000.
- Conèixer el procés de certificació d’una empresa de la indústria alimentària basada en la norma ISO 22000.
- Estudiar els diferents organismes internacionals encarregats de normalitzar i acreditar tant a entitats públiques com privades.
- Planificar i portar a terme una Auditoria d’un Sistema de Gestió de la Seguretat Alimentària (SGIA) segons l’ISO 22000, coneixent les etapes del procés i seguint les pautes de la Norma d’auditoria ISO 19011:2018.
- Analitzar les funcions i competències que ha de tenir un auditor d’un SGIA.
- Aprendre a realitzar l’informe d’auditoria d’un SGIA.
Requisits Bàsics
- És necessari disposar d’un navegador Internet Explorer 6 o superior.
- Per a poder visualitzar la Web hauràs de tenir instal·lat el plugin de Macromedia Flash 8 i l’Acrobat Reader. En cas de no tenir-los, es poden descarregar a través d’Internet.
Altres requisits tècnics mínims
- Procesador Pentium 800 MHz o similar.
- 512 Mb de memòria RAM recomanada.
- Resolució de pantalla de 1024x768 a 32 bits.