- Sistema de gestió de la innocuïtat dels aliments (SGIA) segons FSSC 22000.
- Norma ISO 22000 (I). Sistema de gestió de la innocuïtat dels aliments.
- Norma ISO 22000 (II). Sistema de gestió de la innocuïtat dels aliments.
- ISO/TS 220002-1: PPR per a la seguretat alimentària. Part 1: Fabricació d’aliments.
- Food Defense i Food Fraud en FSSC 22000.
- Gestió d’al·lèrgens i altres requisits addicionals de FSSC 22000.
- Responsables de qualitat, innocuïtat i producció d’empreses alimentàries.
- Directius d’empreses alimentàries.
- Consultors.
- Conèixer i analitzar els requisits exigits per la versió 5 de l’esquema FSSC 22000.
- Conèixer les claus per a portar a terme la implantació d’un sistema de gestió de la innocuïtat dels aliments aplicant els requisits de l’esquema FSSC 22000.
Requisits bàsics
- És necessari disposar d’un navegador Internet Explorer 6 o superior.
- Per a poder visualitzar la web és necessari tenir instal·lat el plugin de Macromedia Flash 8 i l’Acrobat Reader. En cas de no tenir-los es poden descarregar a través d’Internet.
Altres requisits tècnics mínims
- Procesador Pentium 800 MHz o similar.
- 512 Mb de memòria RAM recomanada.
- Resolució de pantalla de 1024x768 a 32 bits.