Els vins i caves de la cooperativa Agrícola de Llorenç del Penedès han obtingut nous reconeixements, aquesta vegada en l'àmbit català. Dos vins i un cava han obtingut una puntuació superior a 9,5 a la Guia de Vins de Catalunya 2024. En concret, el 'Vi del Centenari 1920' ha obtingut la puntuació més alta amb un 9,69, el 'Cava Reserva del Soci' Brut Nature una puntuació de 9,57 i el vi 'Call Blanc' 9,52 punts. Cal fer una menció especial també al 'Cava Culminant', que ha quedat en quarta posició entre els productes de l’Agrícola amb 9,42 sobre 10, una puntuació prou bona. Enguany la guia conté 1.258 referències tastades a cegues de 112 cellers diferents, 400 vins han obtingut una puntuació superior a 9,50 punts.
Aquest nou èxit se suma a les dues noves medalles d’or i tres de plata aconseguides a l’14a edició de l’International Wine Awards 2023. El 'Cava Culminant' Reserva Brut Nature i el 'Vi del Centenari 1920' van aconseguir la medalla d’or en la categoria de vins escumosos i vins blancs respectivament. D'altra banda, les tres medalles de plata pel 'Cava Reserva del Soci' Brut Nature en la categoria de vins escumosos, el vi 'Call Blanc' xarel·lo en la categoria de vins blancs i el vi 'Call Rosat' en la categoria de vins rosats.
Des de l’Agrícola de Llorenç es valora molt positivament aquest nou reconeixement que consolida la línia de treball dels darrers anys per oferir vins i caves de la màxima qualitat.
Nova recepta fàcil i senzilla. Conquista el teu paladar i els teus convidats amb aquesta mousse de paraguaià. Comencem? Ingredients per a 4...
Tens un dinar amb els amics o la família i no saps que portar? Et proposem aquest pastís de nectarina i segur que triomfaràs....
La 12a edició dels Premis Vinari dels vins catalans ja té medaller per als vins joves. Un any més, trobem vins de cellers cooperatius a la llista...
Moltes persones pensen que el color del vi depèn de la varietat de raïm amb què s’elabora, però no és així. Si agafem raïms de diferents...
Aquest estiu tornen els “Tastos Pirates” que, des de l’estiu passat, el celler cooperatiu Empordàlia ofereix a alta mar. De juny a setembre...
Soc Olga Casanova Martínez, mestra i aficionada a la cuina. La Ribera d’Ebre és la comarca que em veu viure des de fa molts anys. Des de ben...
“Dona en un sector d’homes. Fa deu anys que m’hi dedico i, a la vinya, sóc feliç. Quan el meu pare es va plantejar deixar d’estar al...
La capital francesa va acollir la 12a edició del concurs Garnatxes del Món, dedicat a la varietat de raïm garnatxa. El jurat, format per un...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h