Carregant web FCAC

Aula de formació - EMPRESES

Elaboracions amb xocolata

Data: 18/11/2021 ,19/11/2021 , 25/11/2021 26/11/2021
Horari: 18.30 h a 21.00 h
Lloc: Aula Virtual (Videoconfèrencies en directe)
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 10 hores
Idioma: Català
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
  • Atemperat de xocolata: roques, músics i decoracions.
  • Bombons: encamisats i banyats.
  • Torrons.
  • Ous i figures xocolata.
  • Persones que desitgin conèixer els secrets de la xocolata, i vulguin incorporar-la en les seves elaboracions.
  • Persones que tenen un especial interès en la xocolata.
  • Adquirir els coneixements bàsics, teòrics i pràctics sobre els diferents tipus de matèries primeres i les principals elaboracions de pastisseria i rebosteria utilitzant els procediments i tècniques adequats així com les tècniques de fred per conservar i optimitzar la rendibilitat dels productes.
  • Aprofundir en el coneixement i ús d’una de la matèria primera principal de la pastisseria, la xocolata.
  • Plataforma virtual ZOOM, que es pot descarregar gratuïtament a https://zoom.us/download.
  • Ordinador, tablet o telèfon mòbil amb connexió a Internet.
  • Navegadors actualitzats a l’última versió disponible. Evitar Internet Explorer, es recomana Google Chrome o Mozilla Firefox
  • Última versió d’Adobe FlashPlayer i Adobe Reader.
  • Disposar de càmera i micròfon.

Cursos relacionats

Tapes, canapès i pinxos
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cocteleria
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina de temporada
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 16 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Cuina
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 40 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
La cuina dels arrossos
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 16 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Presentació de bufets
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 15 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Presentació de vins i begudes
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 15 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Sumilleria i maridatge
Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Presencial Hosteleria i turisme
Inscripcions obertes
Som socis de:
Amb el suport de