Procés de certificació segons l'estàndard FS Food
- Evolució de International Featured Standards (IFS): IFS Food Standard.
- Legislació europea en seguretat alimentària i agroalimentària.
- Elements d’un sistema de gestió conforme a IFS.
- Procés de certificació d’una organització conforme IFS.
- Preparació d’un informe d’auditoria en una certificació IFS.
- Requisits per als auditors IFS.
Requisits de l'estàndard IFS Food
- Anàlisis de la responsabilitat de la direcció segons IFS.
- Requisits d’un sistema de gestió de la qualitat i seguretat alimentària segons IFS.
- Interpretació de la gestió dels recursos segons IFS.
- Requisits del procés productiu segons IFS (I).
- Requisits del procés productiu segons IFS (II).
- Requisits de medicina, anàlisi i millora segons IFS.
- Membres de l’equip d’innocuïtat: responsables de qualitat, innocuïtat i producció d’empreses alimentàries.
- Directius d’empreses alimentàries.
- Consultors i assessors especialitzats en seguretat alimentària.
- Conèixer i analitzar els requisits de l’estàndard IFS Food (8).
- Ajudar a la teva organització amb la implantació d’un sistema de gestió de la innocuïtat i qualitat alimentària basat en l’Estàndard IFS Food (8).
- Conèixer el procés al que s’ha de sotmetre la teva organització per aconseguir la certificació sota els requisits de l’estàndard IFS Food (v8).
Requisits bàsics
- És necessari disposar d’un navegador Internet Explorer 6 o superior.
- Per a poder visualitzar la web és necessari tenir instal·lat el plugin de Macromedia Flash 8 i l’Acrobat Reader. En cas de no tenir-los es poden descarregar a través d’Internet.
Altres requisits tècnics mínims
- Procesador Pentium 800 MHz o similar.
- 512 Mb de memòria RAM recomanada.
- Resolució de pantalla de 1024x768 a 32 bits.