Anàlisi de perills i punts de control crític (APPCC)
Envasat i etiquetatge.
Registre dels productes.
Professionals del sector alimentari, responsables de qualitat, formadors en seguretat alimentària, auditors de sistemes de qualitat, assessors d’empreses, integrants de l’equip de seguretat alimentària, tècnics de l’administració, equip APPCC, responsables de producció, etc.
Conèixer com s’implanta la traçabilitat a l’empresa, els sistemes de traçabilitat i identificació, l’etiquetatge de les matèries primeres, les millores dels sistemes de traçabilitat i la seguretat alimentària.
Gestionar una situació de crisi alimentària.
Ordinador o Tablet amb connexió a Internet.
Navegadors actualitzats a l’última versió disponible. Evitar Internet Explorer, es recomana Google Chrome o Mozilla Firefox.
Deshabilitar bloqueig de finestres emergents en els navegadors per a la direcció del campus.
Última versió d’Adobe FlashPlayer i Adobe Reader.
Habilitar so i micròfon.
Cursos relacionats
Especialista en Food Defense: elaboració i implantació d'un pla