- Diferència entre els estàndards IFS y BRC.
- Elements d’uns sistema de gestió conforme IFS i BRC.
- Procés de certificació d’una empresa conforme IFS i BRC.
- Preparació d’un informe d’auditoria en una certificació IFS.
- Preparació d’un informe d’auditoria en una certificació BRC.
- Requisits per als auditors IFS i BRC.
- Persones interessades en adquirir coneixements relatius als passos que ha de seguir una organització per a obtenir la certificació conforme als estàndards i seguretat alimentària IFS i/o BRC.
- Empreses del sector agroalimentari i professionals de la indústria alimentària que vulguin donar resposta a les noves exigències del mercat europeu, principalment del Regne Unit en el cas de l’estàndard BRC, i de França i Alemanya en el cas de l’Estàndard IFS.
- Empreses de processament d’aliments que comercialitzen els seus productes sota marques d’un distribuïdor, que estiguin interessats en certificar-se en algun d’aquests estàndards.
- Professionals del sector agroalimentari que vulguin desenvolupar la seva carrera professional en l’àmbit de l’auditoria dels protocols IFS i/o BRC.
- Conèixer i diferenciar els estàndards privats de seguretat alimentària, IFS i BRC.
- Analitzar els requisits mínims del sistema de gestió documental dels estàndards IFS i BRC.
- Aprofundir en el procés de certificació d’una empresa conforme als estàndards IFS i BRC: sistema de puntuació, categorització de deficiències, etc.
- Distingir els tipus d’auditoria contemplats a cada un dels protocols.
- Examinar el procés de preparació d’un informe d’auditoria i emissió del certificat en una certificació IFS i en una certificació BRC.
- Conèixer els requisits a complir tant per les entitats de certificació com pels auditors que vulguin realitzar auditories de certificació conforme als estàndards IFS i BRC.
Requisits bàsics
- És necessari disposar d’un navegador Internet Explorer 6 o superior.
- Per a poder visualitzar la web és necessari tenir instal·lat el plugin de Macromedia Flash 8 i l’Acrobat Reader. En cas de no tenir-los es poden descarregar a través d’Internet.
Altres requisits tècnics mínims
- Processador Pentium 800 MHz o similar.
- 512 Mb de memòria RAM recomanada.
- Resolució de pantalla de 1024x768 a 32 bits.